Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Bayern, Chelsea και λοιποί !!!

Καλησπέρα σε όλα τα φιλαράκια του LIFE BET!!!
Ξεκίνημα Σαββατοκύριακου με γεμάτο κουπόνι και πολλές επιλογές. Ας ελπίσουμε να σταθούμε τυχεροί γιατί εδώ και δύο βδομάδες όλες μας οι τριάδες σπάνε στο ένα σημείο με αποτέλεσμα να μην πίνουμε νερό. Πάμε να δούμε τις δύο τριάδες που θα κρατήσουμε για αυτό το ΣΚ:

Γουέστ Χαμ-Τσέλσι: Η Τσέλσι τελευταία δεν βλέπεται και με σπρώξιμο διαιτησίας έχει γλιτώσει ήττες. Η διακοπή ελπίζουμε να έκανε καλό και να επανέλθει στις νίκες ώστε να αναρριχηθεί βαθμολογικά. Οι γηπεδούχοι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και, επιπλέον, έχουν αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Ποντάρω στους ''μπλε''.
Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ: Άκρως αποτελεσματική η Σίτι εντός έδρας. Αγουέρο και Νεγρέδο βγάζουν φωτιές και κόντρα στην ανάλατη άμυνα της Τότεναμ θα συνεχίσουν τα πάρτι τους. Προβάδισμα στην έδρα.
Κάρντιφ-Μάντσεστερ Γ.: Νίκη μεγάλης ψυχολογίας κόντρα στην πρωτοπόρο Άρσεναλ για την Μάντσεστερ, η οποία για να έχει αντίκτυπο πρέπει να ακολουθηθεί από νίκη και με την Κάρντιφ...απλά πράγματα. Διπλό.

Ντόρτμουντ-Μπάγερν: Με όλη τη βασική τετράδα της άμυνας της Ντόρτμουντ να απουσιάζει και με μια Μπάγερν που δεν μασάει από έδρες πιστεύω ότι το διπλό έχει προβάδισμα σε αποδόσεις άνω του 2,10.
ΠΑΟΚ-Άρης: Ένα παιχνίδι στο οποίο περιμένω αρκετά τέρματα βάσει της μέχρι τώρα εικόνας των δύο ομάδων και βάσει των δύο πλάνων των προπονητών. Ο μεν ΠΑΟΚ θέλει να ξεσπάσει μετά το βαρύ 4-0 του Καραϊσκάκη και ο δε Άρης κατεβαίνει με επιθετικό σχήμα σύμφωνα με τον Μιλίνκοβιτς. Είδωμεν αύριο τί θα γίνει. Κυριακή κοντή γιορτή που λένε. Κρατάμε πάντως το over.
Μπολόνια-Ίντερ: Δύο ομάδες που δεν ξέρουν τη λέξη ''άμυνα''. Δε θα μου κάνει έκπληξη το συγκεκριμένο παιχνίδι να πάει στο 4+ goals. Εγώ πάντως κρατάω το καλό over 2,5.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

Γουέστ Χαμ-Τσέλσι  2 (1,65)
Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ  1 (1,65)
Κάρντιφ-Μάντσεστερ Γ.  2 (1,57)

Απόδοση τριάδας: 4,27
Ποντάρουμε 50 μονάδες


Ντόρτμουντ-Μπάγερν  2 (2,15)
ΠΑΟΚ-Άρης  over 2,5 goals (2,00)
Μπολόνια-Ίντερ  over 2,5 goals (1,85)

Απόδοση τριάδας: 7,96
Ποντάρουμε 30 μονάδες

Να έχετε ένα υπέροχο ΣΚ!!!

Αρχική κάβα: 1000 μονάδες
Τρέχουσα κάβα: 620 μονάδες








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου