Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Ποδαρικό με το δεξί!!!

Γειά και χαρά σε όλη τη παρέα του LIFE BET!!!
Εδώ είμαστε ξανά, στα γνωστά μας λημέρια! Κουμάρι και τα μυαλά στο μίξερ. Μπορεί λίγο να καθυστερήσαμε ως στήλη απλά αφήσαμε λίγο να προχωρήσουν τα πρωταθλήματα, να δούμε τις ομάδες για να έχουμε μια πιο καλή γνώμη και είμαστε έτοιμοι πλέον για το πρώτο στοίχημα της χρονιάς.
Φέτος θα κινούμαστε αποκλειστικά σε τριάδες. Θα ξεκινήσουμε με μια κάβα 1000 μονάδων και το ποντάρισμα θα το αλλάζουμε κάθε φορά ανάλογα με τα παιχνίδια που επιλέγουμε. Αυτά τα ολίγα...πάμε γρήγορα στις σημερινές επιλογές. Καλή μας αρχή!!!


Σάντερλαντ-Μαντσεστερ Γ.: Παιχνίδι must win για την ομάδα του Μόγιες αν δεν θέλει να μείνει κι άλλο πίσω από την κορυφή. Η Σάντερλαντ δεν έχει δείξει τίποτα απολύτως και δικαίως βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας. Με λίγη σοβαρότητα θα έρθει το διπλό, το οποίο το θέλαμε λίγο υψηλότερα.

Πανιώνιος-Άρης: Βλέποντας και τις δύο ομάδες στις πρώτες 6 αγωνιστικές ο Πανιώνιος φαίνεται να είναι πιο ομάδα. Παίζει εντός, χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και κόντρα σε ένα προβληματικό Άρη με 3 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια εκτός έδρας. Θεωρώ αν ο Πανιώνιος έχει την απόδοση που είχε και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (κέρδισε 3-0), ο Άρης δεν έχει τύχη. Άσσος σε καλή απόδοση.

Ίντερ-Ρόμα: Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους. Με 16 και 17 τέρματα ενεργητικό αντίστοιχα στις πρώτες 6 αγωνιστικές το γκολ το έχουν ψωμοτύρι. Επιλέγω over αντί goal-goal για καλύτερη απόδοση.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

Σάντερλαντ-Μαντσεστερ Γ.  2 (1,57)
Πανιώνιος-Άρης  1 (2,30)
Ίντερ-Ρόμα  over 2,5 goals (1,70)

Συνολική απόδοση τριάδας: 6,14
Ποντάρουμε 50 μονάδες.

Αρχική κάβα: 1000 μονάδες
Τρέχουσα κάβα: 950 μονάδες

Αποδόσεις από www.sportingbet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου