Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Επιστροφή στο ταμείο!

Καλησπέρα στους φίλους του Life Bet!

Με αφορμή την επανεκκίνηση των (καλύτερων) πρωταθλημάτων σε Αγγλία και Ισπανία (η Γερμανία έκανε ντεμπούτο το περασμένο σ/κ, ενώ η Ιταλία ξεκινάει το επόμενο) αλλά και της δικής μας φτωχής (πλην τίμιας όμως δεν μπορώ να πω..) Superleague, θα ήθελα να προτείνω ορισμένα σημεία που τράβηξαν την προσοχή μου, υπενθυμίζοντας παράλληλα τα εξής:

1) Παίζουμε στοίχημα και οτιδήποτε άλλο αφορά τυχερά παιχνίδια μόνο από λεφτά που μας περισσεύουν, όχι από χρήματα που έχουμε ανάγκη.

2) Καθώς τώρα ξεκινούν τα πρωταθλήματα και δεν έχουμε σαφές δείγμα γραφής για τις ομάδες, προχωράμε με προσοχή και δεν ρισκάρουμε πολλά χρήματα αν δεν φτάσουμε μέχρι και τέλη Σεπτεμβρίου, όπου η εικόνα θα έχει γίνει πιο ξεκάθαρη.

3) Δεν παίζουμε πολλά παιχνίδια σε ένα δελτίο, καθώς όσο περισσότερα βάζουμε (ακόμα και σημεία του 1,30), τόσο αυξάνουμε δραματικά τον κίνδυνο να πάμε στον κουβά.

Μετά λοιπόν και από το παραπάνω (καλοπροαίρετο) κήρυγμα, το οποίο προκύπτει από προσωπική εμπειρία μέσα από τα λάθη που έχω κάνει και θέλω εσείς να αποφύγετε, ας περάσουμε σε συγκεκριμένες προτάσεις:

ΠΑΟΚ - Ξάνθη (1) 1,45: Ο ΠΑΟΚ αρκετά ενισχυμένος φέτος και το κυριότερο με έναν πραγματικό και αξιοσέβαστο προπονητή ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος απέναντι στην Ξάνθη, με το μυαλό όμως στο πρώτο παιχνίδι με τη Σάλκε την Τετάρτη. Αναμένω σφιχτό παιχνίδι το οποίο αν ο ΠΑΟΚ δεν ξεκλειδώσει από νωρίς θα έχουμε σασπένς. Παρόλα αυτά, επειδή ο Καραγεωργίου (προπονητής Ξάνθης) χάνει από το..λεωφορείο πάντα όταν αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, θα στηρίξω τον άσσο σε λογική απόδοση.

Καλλονή - ΟΣΦΠ (Over 1,5 goal ο ΟΣΦΠ) 1,45: Παίζοντας το πρώτο παιχνίδι του ο ΟΣΦΠ ουσιαστικά εντός έδρας (ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Καραϊσκάκης λόγω έργων στο γήπεδο της Καλλονής) θέλει να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο από αυτό των φιλικών. Επειδή η απόδοση του διπλού (1,22) δεν είναι ικανοποιητική, βρίσκουμε το να πετύχει ο ΟΣΦΠ περισσότερα από ένα γκολ στο διαδίκτυο στο 1,45.

Ντόρτμουντ - Μπραουνσβάιγκ (Over 1,5 goal στο πρώτο ημίχρονο η Ντόρτμουντ) 2,20: Η Ντόρτμουντ μετά και την περσινή εκπληκτική της πορεία στο Champions League επιθυμεί φέτος να πρωταγωνιστήσει και πάλι στο εγχώριο πρωτάθλημα. Ξεκίνησε αποτελεσματικά κερδίζοντας με 0-4 στην έδρα της Άουγκσμπουργκ, χωρίς όμως να πείθει και με τον Λεβαντόφσκι να..περπατάει (πρώτο σουτ στο 82'). Η Μπάουνσβαινγκ με 8 παίχτες να κάνουν πρώτη φορά ντεμπούτο στην ήττα της πρεμιέρας κόντρα στην Βέρντερ με 0-1, είναι το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό (πολύ κακή ομάδα και χωρίς ενίσχυση). Η Ντόρτμουντ συνηθίζει να μπαίνει πολύ δυνατά στην καυτή της έδρα και να καθαρίζει τα παιχνίδια από το πρώτο 20λεπτο, για αυτό το να σκοράρει περισσότερο από 1 γκολ στο πρώτο ημίχρονο το βρήκα στο εξαιρετικό 2,2. Αρκεί ο Λέβα να παίξει αυτή τη φορά... 

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Μπάγερν Μονάχου (3-4 goal) 2,20: Η Άιντραχτ ξεκίνησε δεχόμενη την συντριβή με 6-1 στην έδρα της νεοφώτιστης αλλά αρκετά ελπιδοφόρας Χέρτα (η οποία έχει παιχταράδες μεσοεπιθετικά και θα μπορούσε άνετα το σκορ στο πρώτο 20λεπτο να ήταν 4-0 αντί 1-0) και για αυτό πιστεύω ότι στο σημερινό παιχνίδι θα προσπαθήσει να συμμαζέψει την άμυνά της, προκειμένου να αποφύγει νέα συντριβή από τους.. οδοστρωτήρες της Μπάγερν. Η τελευταία με τον Πεπ Γκουαρντόλια στο τιμόνι προσπαθεί να παίξει πρωτίστως με τη σιγουριά της κατοχής μπάλας και μετά χτυπώντας με τα φοβερά της εξτρέμ (Ριμπερί, Ρόμπεν). Επιλογή με ρίσκο αλλά το απλό over βγαίνει σε εξευτελιστηκή απόδοση, ενώ για το goal - goal δεν έχω καμιά έμπνευση.


Από κει και πέρα, ο Ατρόμητος πιστεύω πως εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρει, ενώ στο under θα επέλεγα το παιχνίδι Πλατανιάς - Βέροια. Καλή επιτυχία για σήμερα και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για αύριο!















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου