Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Πάμε με Ρόις!!

Καλησπέρα στους φίλους του κουμαριού! Αφήνουμε ασχολίαστο το προηγούμενο σ/κ επειδή είχαμε πει από την αρχή ότι ήταν πολύ δύσκολο και πάμε στα φρέσκα:

ΟΣΦΠ - ΑΕΚ 1 με hanticap 0:1 (1,60): Φιέστα τίτλου, χωρίς Πετρόπουλο η ΑΕΚ, θεωρώ σίγουρα τα πολλά γκολ, τον άσσο από ημίχρονο και τον άσσο με χαντικαπ.

Παρί - Νανσί 1 με hanticap 0:1 (1,57): Αν θέλει να δείξει επιτέλους σοβαρότητα και ότι είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο, οφείλει (και με την επιστροφή του Ίμπρα) μια καλή εμφάνιση απέναντι στην προτελευταία Νανσί...

ΠΑΟ - Κέρκυρα Over (1,70): Ο Παναθηναϊκός άρχισε να παίρνει στροφές και βλέπω σήμερα ένα ανοιχτό παιχνίδι, καθώς η άμυνα της Κέρκυρας είναι κάκιστη. Καλός και ο άσσος με χαντικαπ.

Μάντσεστερ - Τσέλσι 1 (1,80): Παιχνίδι για το FA Cup, με την απογοήτευση στη γηπεδούχο για τον τρόπο με τον οποίο χάσανε την πρόκριση στην επόμενη φάση του CL. Από την άλλη βλέπω μια Τσέλσι σε κάκιστη κατάσταση και με τον Ράφα στον πάγκο απλά... γελάμε. Έχασε την Πέμπτη και από την Στεάουα... Άσσος στο θέατρο των ονείρων!

Σάλκε - Ντόρτμουντ 2 (2,00): Τοπικό ντέρμπι μίσους με τους γηπεδούχους να οφείλουν να δώσουν προσοχή στο παιχνίδι της Τρίτης με τη Γαλατά καθώς είναι πολλά τα λεφτά και το γόητρο της πρόκρισης στους 8 της διοργάνωσης.. Η Ντόρτμουντ με ψυχολογία και με φόρμα πάει για το διπλό (με ρίσκο βέβαια αλλά αξίζει).

Κάποιες δευτερεύουσες προτάσεις είναι g-g ΠΑΟΚ, g-g Ουντινέζε - Ρόμα και Άρης Χ2 (μακάρι να κερδίσει αλλά τραγική η διοίκηση με πρόσληψη Σούλη και ο Λεβαδειακός είναι δυσκολοκατάβλητος και επικίνδυνος)..

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου