Σάββατο 9 Μαρτίου 2013


TIPSTERS UPDATED ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ



Καλησπερα στους απαvταχού τζογαδόρους...

Στους αγώνες της Κυριακής ξεκίνημα με τα εγχώρια και τον Άρη να ψάχνει νίκη επιβίωσης με τον Λεβαδειακό έχοντας και την παράδοση με το μέρος του. 

Στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ θα διάλεγα το over καθώς εύκολα η δύσκολα ο ολυμπιακός θα   καθαρίσει το παιχvίδι..
Στο Νιούκαστλ – Στόουκ ,καλή η Ευρωπαϊκή περιπέτεια για τους ανθρακωρύχους που θα έχουν στο μυαλό τους και την Άνζι αλλά στο πρωτάθλημα δεν έχουν ακόμα ξεμπλέξει. Κομβικό το παιχνίδι καθώς ακολουθούν δυο κρίσιμα εκτός έδρας σε Γουίγκαν και Σίτι και πετυχαίνουν την Στόουκ σε κακή φόρμα καθώς στα τελευταία 10 έχει κερδίσει μόνο την Ρέντινγκ.

Περνάμε στην Ισπανία όπου υπάρχει αξία στην κόντρα της Ρεάλ Μ. που μετά τα μεγαλεία στο Ολντ Τράφορντ και τις νίκες με την Μπαρτσελόνα μάλλον έχει αδειάσει από κίνητρο και η Θέλτα (1Χ) παίζει τα ρέστα της ενώ ηΒαλένθια αποτελεί ένα καλό ρίσκο στην έδρα της Μπιλμπάο την οποία ο Βαλβέρδε γνωρίζει καλά. Δυνατή επιλογή το μεσημέρι στη Segunda η Βιγιαρέαλ που δεν έχει άλλα περιθώρια για να κυνηγήσει την απευθείας άνοδο.
Αξία υπάρχει και στην Ουτρέχτη που δειχvει δυvατη στηv έδρα της και μετράει 12-4-0 με την Βάαλβαϊκ ενώ πιθανο γκολ – γκολ το ντέρμπι Λυών – Μαρσέιγ.

4 σχόλια: