Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Με κίνητρο και γκολ!!!!!!

Καλησπέρα σε όλους και όλες!!!
Χθες πήγαμε σχετικά καλά. Δεν μας έκατσε το over 3,5 στο Λεβερκούζεν για να έχουμε το απόλυτο αλλά δε πειράζει. Άλλωστε με τον τρόπο που παίζει η στήλη (μονά αποδεκτά) είχαμε κέρδος και πάλι. 
Πάμε να δούμε τί κρατάμε για σήμερα...




ΡΟΝΤΑ-ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Τη νίκη ψάχνουν οι φιλοξενούμενοι για να μπουν σε θέσεις που οδηγούν στο Champions League. Δύσκολη έδρα αυτή της Ρόντα αλλά θεωρώ ότι έχουν την ποιότητα να τα καταφέρουν.
ΜΠΕΤΙΣ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.: Θα πάω με το κίνητρο της Ατλέτικο. Βρίσκεται 4 βαθμούς πίσω από θέση που οδηγεί στο Champions League και σε συνδυασμό με την αδιάφορη Μπέτις μπορεί τη νίκη. Διπλό για την παρέα του Φαλκάο.
ΛΙΛ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Ντέρμπι στη Γαλλία ανάμεσα σε δύο επιθετικές αλλά και ευάλωτες αμυντικά ομάδες. Λόγω χαμηλής απόδοσης στο goal-goal θα πάω με το over 2,5.
ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Μέσα σε μία εβδομάδα η Μπάρτσα έχασε πρωτάθλημα και Champions League. Ο Γουαρδιόλα έφυγε, ο άπειρος Βιλανόβα έρχεται. Μέσα σε όλα αυτά και αυτό το παιχνίδι. Περιμένω χαλαρό παιχνίδι και γκολ εκατέρωθεν.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΡΟΝΤΑ-ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ  2 (1,80)
ΜΠΕΤΙΣ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.  2 (2,22)
ΛΙΛ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ  over 2,5 goals (1,94)
ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  goal-goal (1,82)

Καλές επιλογές σε όλους!!!

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 167,26 μονάδες με ποντάρισμα 358 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 46,72% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €3580 και το καθαρό κέρδος €1672,6 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €35800 και το καθαρό κέρδος €16726 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου