Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Σύστημα που κερδίζει δεν αλλάζει!!!

Γειά και χαρά σε όλη τη παρέα του LIFE BET και ειδικότερα τη στήλης!!!
Μετά το απόλυτο της χθεσινής ημέρας με τα 3 goal-goal να βγαίνουν από το 37'(Γουόλκοτ-Άρσεναλ), το 57' (Σπόλι-Κατάνια) και το 48' (Νίνο-Οσασούνα) ακολουθούμε το ίδιο σύστημα και σήμερα με ωραιότατες αποδόσεις. Πάμε να τα δούμε:

ΛΙΛ-ΤΟΥΛΟΥΖ: Δυνατή στην έδρα της η Λιλ αλλά αναξιόπιστη πίσω. Η Τουλούζ σκοράρει 1 γκολ κατά μέσο όρο στα εκτός έδρας παιχνίδια της, το ίδιο περιμένουμε και σήμερα. Από τους γηπεδούχους ο Hazard θα τη κάνει τη δουλειά του...
ΚΕΡΚΥΡΑ-ΑΕΚ: Είδα την απόδοση στο goal-goal και ζαλίστηκα. Πάνω από δίφραγκο για ένα παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες; Η Κέρκυρα δεν έχει να χάσει κάτι, θα παίξει για τον κόσμο της (όσος πάει). Η ΑΕΚ θα κυνηγήσει τη νίκη για να έχει το κεφάλι της ήσυχο με τα play-off. Στα συν για το σημείο μας οι απουσίες των Δέλλα,Γεωργέα,Καράμπελα,Μανωλά...όλη η άμυνα δηλαδή!!!
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΝΑΠΟΛΙ: Μεγάλη ευκαιρία της Γιούβε να πλησιάσει την Μίλαν. Θα πηγαίναμε με τον άσσο αν ήταν αδιάφορη η Νάπολι, η οποία όμως κυνηγάει τη Λάτσιο για την 3η θέση. Ποιοτικές επιθέσεις και από τους δύο. Πιθανό goal-goal...

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΛΙΛ-ΤΟΥΛΟΥΖ goal-goal (2,04)
ΚΕΡΚΥΡΑ-ΑΕΚ goal-goal (2,02)
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΝΑΠΟΛΙ goal-goal (1,81)

Στις χθεσινές εκτιμήσεις μου, μεταξύ σοβαρού κι αστείου, έγραψα για το 1-5 της Ρεάλ. Για να δω αν ήταν τυχαίο ή ρέντα λέω να ρίξω ένα fun bet στο 5-1 της Τότεναμ. Καλές επιλογές σε όλους!!!

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 161,18 μονάδες με ποντάρισμα 341 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 47,27% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €3410 και το καθαρό κέρδος €1611,8 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €34100 και το καθαρό κέρδος €16118 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

2 σχόλια: