Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Τριάδα Τετάρτης


Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! Μικρό και φτωχό το κουπόνι σήμερα παρόλα αυτά όμως έχω ξεχωρίσει μια τριαδούλα:

1) Άαλμποργκ-Μίντιλαντ  2-3 γκολ (1,80)

Ξεκινάμε με το πρωτάθλημα Δανίας όπου αναμετρόνται δύο παραδοσιακές δυνάμεις της χώρας. Οι ομάδες αυτές παρουσιάζονται με καλές επιθετικές επιδόσεις σκοράροντας σε αρκετά από τα παιχνίδια τους χωρίς όμως να παραλείπουν να δέχονται τέρμα. Πιστεύω ότι σήμερα μπορεί να έρθει ένα οριακό όβερ, άλλα λόγω απόδοσης πάω με το 2-3 γκολ.

2)Τσέλσι-Μπενφίκα  Χ2 δ.ε. (2,09)

Απαράδεκτο το 1,50 που δίνετε στον άσσο αν σκεφτεί κανείς ότι πρωταρχικός στόχος της τσέλσι σήμερα θα είναι να διαφυλάξει τα μετόπισθεν και να κρατήσει το προβάδισμα του πρώτου ματς προσπαθώντας να χτυπήσει όταν βρει την κατάλληλη ευκαιρία! Από την άλλη η μπενφίκα είναι ομάδα με επιθετικές αρετές, θα κυνηγήσει από την αρχή το γκολ και πιστεύω ότι δύσκολα δεν θα καταφέρει να σκοράρει για δεύτερη φορά με αντίπαλο την τσέλσι. Επειδή θεωρώ ότι σήμερα θα σκοράρουν και οι δυο πιστεύω εάν η μπενφίκα σκοράρει πρώτη θα διεκδικήσει με αξιώσεις την πρόκριση! Πιθανό το G/G(1,65) όπως και η ισοπαλία (3,60), η οποία βολεύει την τσέλσι, άλλα εγώ θα πάω με το Χ2 της διπλής ευκαιρίας γιατί θεωρώ ότι οι αετοί με λίγη τύχη μπορούν να κάνουν μέχρι και διπλό….

3) Γοδόι Κρουζ-Ουνιβερσιτάτ ντε τσίλε   όβερ (1,70)

Για την φιλοξενούμενη έχω ξαναπεί ότι είναι μια πολύ επιθετική ομάδα κάτι που την κάνει ευάλωτη στις αντεπιθέσεις των αντιπάλων. Αν σήμερα η καλή ομάδα της γοδόι το εκμεταλλευτεί και σκοράρει θεωρώ πως το όβερ θα είναι πολύ πιθανό!

Αυτά για σήμερα καλή επιτυχία σε ότι και αν παίξετε!

3 σχόλια: