Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

ΤΑ 3 ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΛΥΚΟΣ by Viologos


Καλησπέρα. Το κοντέρ των κερδών μας μηδένισε την προηγούμενη βδομάδα οπότε θα το γυρίσουμε στα παραμύθια.

1ο ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ. 375. ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ. ΔΙΠΛΟ (2.65). Τρέμουν στο Ούντινε τα ματς με τον ΠΑΟΚ που έρχονται καθώς βλέπουν ότι ένας δεύτερος αποκλεισμός είναι κοντά. Διπλό για να παραμείνει η ομάδα του Φρίουλι σε τροχιά τίτλου.

2ο ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ. 386. ΤΣΕΛΣΙ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ. ΔΙΠΛΟ (2.65). Η καρδιά του Τσίχλα χτυπάει ακόμη. Η Τσέλσι φέτος είναι για τα πανηγύρια. Η Μάντσεστερ επίσης αλλά United You Are..

3ο ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ. 394. ΞΑΝΘΗ – ΑΡΗΣ. ΑΣΣΟΣ (2.15). Οι αρειανοί ετοίμαζαν το πετρέλαιο για τα τρακτέρ μέχρι πριν λίγες αγωνιστικές και τώρα είναι καβάλα στο άλογο για την Ευρώπη. Πιστεύω ότι ο Πανόπουλος θα καθαρίσει την μπουγάδα και θα διατηρήσει την ομάδα του σε τροχιά Ευρώπης.

ΚΑΚΟΣ ΛΥΚΟΣ. Ερυθρόλευκος και με αρκετά κιλά και έρχεται(;) στο γήπεδο της Τούμπας. Το ματς για μένα είναι τριπλή αλλά ας καταλήξουν οι φίλοι ολυμπιακοί – παναθηναϊκοί σε ποιο άρμα ανήκει ο ΠΑΟΚ. Αν κερδίσει θα έχει παίξει για τους πράσινους, αν χάσει θα έχει παίξει για τους κόκκινους. Έλεος. Κατά τ’ άλλα εύχομαι να γίνει ένα παιχνίδι που οι πρωταγωνιστές να είναι οι ποδοσφαιριστές και μόνο.

Νίκες στις ομάδες σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου