Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Ντέρμπι και goal-goal!!!

Καλησπέρα σε όλη τη παρέα του LIFE BET!!!
Μετά από ένα διάλειμμα κάποιων ημερών εδώ είμαστε και πάλι. Πολλές επιλογές σήμερα, εμείς θα επικεντρωθούμε σε τρία σημεία. Πάμε να δούμε ποιά είναι αυτά:



ΤΖΕΝΟΑ-ΝΑΠΟΛΙ: Επιθετικές ομάδες και οι δύο. Η πολύ καλή εντός έδρας Τζένοα σκοράρει πολύ συχνά στην έδρα της και αυτό περιμένουμε και σήμερα. Για τη Νάπολι του Καβάνι το έχει το γκολ. Δε μπλέκουμε με σημείο και πάμε με γκολ εκατέρωθεν...
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Ντέρμπι δικεφάλων στο στοιχειωμένο για τον ΠΑΟΚ ΟΑΚΑ. Και οι δύο ομάδες έχουν διοικητικά προβλήματα και το αγωνιστικό περνάει σε δεύτερη μοίρα. Αυτή τη στιγμή ο Τροχανάς προσπαθεί να βρει τη χρυσή λύση για τη σωτηρία της ΑΕΚ ενώ στον ΠΑΟΚ δε ξέρουν αν ο Βρύζας θα αντέξει τη πίεση. Στο αγωνιστικό κομμάτι, στην ΑΕΚ παρελθόν αποτελεί ο Κάλα, σειρήνες ακούγονται για Μανωλά και ο Μάκος έχει ετοιμάσει βαλίτσες. Ο ΠΑΟΚ έχει χάσει πολύ σε ποιότητα μετά τη φυγή των Vieirinha και Contreras κι αυτό θα φαίνεται ακόμη πιο έντονα παιχνίδι με παιχνίδι. Σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες στη μάχη για τη τρίτη θέση. Θα πάω κόντρα στα πιστεύω μου βάση μεγαλύτερης αναγκαιότητας για νίκη από την Ένωση. Περιμένω μεγαλύτερο πάθος από την ΑΕΚ λόγω και των γεγονότων που συμβαίνουν και εκεί θα κριθεί και το παιχνίδι. Σε συνδυασμό με την κάκιστη παράδοση του ΠΑΟΚ(13 χρόνια χωρίς διπλό στο ΟΑΚΑ) ποντάρω στον άσσο.
ΜΑΛΑΓΑ-ΣΕΒΙΛΛΗ: Η άμυνα είναι λέξη άγνωστη και στους δύο. Όσα βάλουμε κι όσα δεχτούμε είναι και οι δύο. Πιθανότατο goal-goal...

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΤΖΕΝΟΑ-ΝΑΠΟΛΙ goal-goal (1,70)
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1 (2,25)
ΜΑΛΑΓΑ-ΣΕΒΙΛΛΗ goal-goal (1,79)

Καλές επιλογές σε όλους!!!

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 133,95 μονάδες με ποντάρισμα 287 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 46,67% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €2870 και το καθαρό κέρδος €1339,5 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €28700 και το καθαρό κέρδος €13395 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου