Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

ΣΤΟΟΥΚ-ΝΤ ΚΙΕΒΟΥ ΑΝΑΛΗΣΗ

Για τον 5ο όμιλο η Στόουκ υποδέχεται την Ντιναμο Κιέβου σε ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες που θέλουν βαθμό ή βαθμούς για την δύσκολη συνέχεια του ομίλου.

Η Στόουκ βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου με 10 βαθμούς με 3 νίκες και μία ισοπαλία με 8 γκολ υπέρ και 3 κατά. Παρά την διαφορά που έχει από την δεύτερη και Τρίτη θέση η Στόουκ σήμερα θέλει θετικό αποτέλεσμα αφού την τελευταία αγωνιστική δοκιμάζεται στην δύσκολη έδρα της Μπεσίκτας.

Στην Premier League κάνει σχετικά καλή πορεία και βρίσκεται λίγο κάτω από την μέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας απόσταση ασφαλείας από την θέσεις που οδηγούν σε υποβιβασμό.

Το Σάββατο κέρδισε εύκολα με 3-1 την Μπλάκμπερν έχοντας καλή απόδοση και σήμερα θέλει την νίκη ώστε να καθαρίσει την πρόκριση.

Ο Τόνι Πούλις δύσκολα θα κάνει αλλαγές στην αρχική σύνθεση σήμερα, πράγμα που σημαίνει ότι οι Κράουτς, Εθερινγκτον και Πινναντ θα βρίσκονται κανονικά στην ενδεκάδα.

Η Ντιναμό Κιέβου ήταν το φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου, αλλά δεν το έχει αποδείξει μέχρι τώρα.

Στο όμιλο βρίσκεται στην Τρίτη θέση με 5 βαθμούς ένα πίσω από την δεύτερη Μπεσίκτας και 5 από την σημερινή αντίπαλο της. Μέχρι τώρα έχει δύο ισοπαλίες με Στοόυκ και Μακαμπι Τ.Λ. ενώ κέρδισε εντός την Μπεσίκτας και έχασε εκτός. Σήμερα θέλει θετικό αποτέλεσμα για να έχει ελπίδες πρόκρισης.

Στον Ουκρανικό πρωτάθλημα μετά από 18 παιχνίδια βρίσκεται στην κορυφή, είναι αήττητη με 14 νίκες και 4 ισοπαλίες με 39 γκολ υπέρ και μόλις 8 κατά. Δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση αφού προέρχεται από 3 νίκες με σχετικά καλές εμφανίσεις.

Η Ντιναμο Κιέβου δεν έχει νεότερα αγωνιστικά προβλήματα και θα παραταχθεί με την ίδια ομάδα που έπαιξε στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Πιθανές ενδεκάδες

Στοόυκ (4-4-2): Μπεγκοβιτς - Γουιλκινσον, Χουθ, Απσον, Χιγκιμποθαμ - Πίναντ, Γουελαν, Ντιλαπ, Εθερινγκτον - Κράουτς, Τζόουνς.

Ντιναμο Κιεβου (4-3-3): Σοβκοφσκι - Ντανιλο, Αλμειντα, Γιουσουφ, Μπεταο - Αλίεφ, Βουκογεβιτς, Γκούσεφ - Σεφτσένκο, Ιντειε, Ιαρμολένκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου