Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

NAPOLI VS JUVE ΑΝΑΛΗΣΗ PRO GAME

Για την Serie A η Νάπολι υποδέχεται την Γιουβέντους σε εξ΄αναβολής ματς που είχε αναβληθεί λόγω κακοκαιρίας. Στον σημερινό και οι δύο ομάδες θέλουν την νίκη, η μεν Νάπολι να επιστρέψει στις επιτυχίες και η δε Γιουβέντους να παραμείνει στην κορυφή και αήττητη.

Η Νάπολι δεν κάνει την ίδια σεζόν με την προηγούμενη και ήδη βρίσκεται μακριά από την κορυφή, αυτή την στιγμή είναι στην 8η θέση 9 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Γιουβέντους.

Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, είναι 3 παιχνίδια μακριά από την νίκη αφού έχασε από την Κατάνια εκτός έδρας και έμεινε στην ισοπαλία με τις Λάτσιο και Αταλάντα.

Η Νάπολι διαθέτει πολύ καλή αμυντική γραμμή, διότι σε 11 παιχνίδια έχει δεχτεί 8 γκολ ενώ έχει σκοράρει 14 γκολ. Εντός έδρας έχει δεχτεί 3 γκολ.



Στο Champions League η Νάπολι έχει βάσιμες ελπίδες να περάσει στην επόμενη φάση ειδικά μετά την μεγάλη νίκη την προηγούμενη εβδομάδα επί της Μάντσεστερ Σίτι, σήμερα όμως πρέπει να επικεντρωθεί στο Ιταλικό πρωτάθλημα.

Δεν έχει πολλά περιθώρια για νέες απώλειες η Νάπολι και θέλει τους 3 βαθμούς νίκης. Ωστόσο το έργο της απέναντι στην δυνατή Γιουβέντους είναι πολύ δύσκολο.

Σε σχέση με το προηγούμενο ματς επιστρέφουν οι Λαβέτσι, Μαγκιο, Αρονικα και Ινλέρ που πήραν ανάσες από το δύσκολο πρόγραμμα, ενώ εκτός παραμένουν οι Μπρίτος και Ντοναντέλ.

Η Γιουβέντους έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία την φετινή σεζόν και δείχνει να επιστρέφει στο υψηλό επίπεδο.

Η πρωτοπόρος Γιουβέντους είναι η μόνο αήττητη ομάδα στην κατηγορία με 7 νίκες και 4 ισοπαλίες μέχρι τώρα, με 19 γκολ υπέρ και μόλις 7 κατά. Ήδη έχει διαφορά ενός βαθμού από τις δεύτερες Μίλαν και Ουντινέζε και ένα παιχνίδι λιγότερο το σημερινό που αν καταφέρει να πάρει την νίκη θα αποκτήσει προβάδισμα 4 βαθμών και θα είναι μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η Γιουβέντους προέρχεται από ένα σερί 4 νικηφόρων αγώνων με δύσκολους αντιπάλους όπως η Λάτσιο, το Παλέρμο και η Ιντερ, σε 5 εκτός έδρας ματς έχει δεχτεί μόλις δύο γκολ.

Ο κόουτς Αντόνιο Κόντε δεν έχει νέα αγωνιστικά προβλήματα και αναμένεται να παρατάξει την ίδια ομάδα που κέρδισε την Λάτσιο το Σάββατο που μας πέρασε.

Πιθανές ενδεκάδες

Νάπολι (3-4-2-1): Ντε Σανκτις - Καμπανιαρο, Καναβάρο, Αρονικα - Μαγγιο, Ινλερ, Γκαργκάνο, Ντοσενα - Χαμσικ, Λαβετσι - Καβανι.



Γιουβέντους (4-3-3): Μπουφόν - Λιχτσταινερ, Μπονούτσι, Μπαρζαγκλι, Κιελίνι - Βινταλ, Πίρλο, Μαρκίσιο - Πεπε, Ματρι, Βούτσινιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου