Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΑ ΠΟΥΛΕΝ, ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΓΑΠΕΣ, Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ


Καλησπέρα στους φίλους του Lifebet. Μεσοβδόμαδα είχαμε μόλις 1 στα 3 σημεία αλλά προβλέψαμε τις γκέλες της Μίλαν και της Μπαρτσελόνα. Λέφτα δεν πήραμε άρα η Τετάρτη θεωρείται αποτυχημένη. Για την Κυριακή προτείνω 2 τριάδες. Η πρώτη σοβαρή και η δεύτερη για τον χαβαλέ με μεγάλη όμως απόδοση.

1η τριάδα

454. ΞΑΝΘΗ - ΟΦΗ. ΑΣΣΟΣ (1.85). Αν δεν κερδίσει ο φίλος μου ο Ουζουνίδης θα δει την πόρτα της εξόδου. Δύσκολα ή εύκολα βλέπω να το παίρνει η Ξάνθη το ματς. Με 0 στα 3, δε νομίζω να γίνει το 0 στα 4.

456. ΚΑΛΙΑΡΙ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ. ΔΙΠΛΟ (2.45). Το 1ο πουλέν μου. Παραλίγο να κάνει διπλό στο Μιλάνο αλλά έχασε μεγάλη ευκαιρία στο τέλος. Όποτε την πόνταρα φέτος με δικαίωσε. Πάμε για άλλη μία.

457. ΚΑΤΑΝΙΑ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ. ΔΙΠΛΟ (1.80). Από γκέλα προέρχεται η ομάδα μου στην Ιταλία όταν έμεινε με 10 παίκτες απέναντι στην Μπολόνια. Διπλό για να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος.

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ: 8.15

2η τριάδα

453. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ. ΔΙΠΛΟ (2.35). Ποιος Αστέρας; Τραγική ομάδα, φαβορί για την βου. Ο Δώνης έχει κάνει καλή δουλειά και έχει και τον Μήτρογλου να παστελώνει μπροστά.

497. ΠΑΟΚ - ΑΕΚ. ΑΣΣΟΣ (1.90). Παιχνίδι που θα το δω από το γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ σχεδόν πλήρης για πρώτη φορά φέτος υποδέχεται την ΑΕΚ που έχει καλή ψυχολογία μετά το διπλό στην Ξάνθη. Πιστεύω στον άσσο λόγω της καλύτερης ποιότητας του δικεφάλου του βορρά. Επίσης εύχομαι να μην είναι πρωταγωνιστής ο Κάκος αλλά οι ποδοσφαιριστές. Αν και η κόκκινη στον Γκαρσία έχει στοιχηματική αξία.

512. ΣΑΡΑΓΟΣΑ - ΜΑΛΑΓΑ. ΔΙΠΛΟ (2.15). Το άλλο πουλέν μου. Μετά την μεσοβδόμαδη νίκη πάει για καλοπληρωμένο διπλό.

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ: 9.6

Καλό Σαββατοκύριακο και νίκες στις ομάδες σας.

2 σχόλια: