Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΕΣΟΒΔΟΜΑΔΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΤΡΙΑΔΟΥΛΑ


Καλησπέρα. Εμβόλιμη αγωνιστική σε Ιταλία και Ισπανία, την Τετάρτη, και πάμε με ανεβασμένη ψυχολογία για 2ο σερί ταμείο. Θα παίξω μία 3αδα και επίσης θα σταθώ σε 2 παιχνίδια όπου υπάρχουν καλές αποδόσεις για τολμηρούς.

156. ΞΑΝΘΗ - ΑΕΚ. ΑΣΣΟΣ (2.80). Η ΑΕΚ δεν πείθει κανέναν. Η Ξάνθη έχει μηδέν βαθμούς, ενώ θα μπορούσε βάση εικόνας να έχει ακόμη και 6. Μ' αρέσει η απόδοση. Άσσος για τον Μαρσελίνιο και τον Πόι.

183. ΜΑΛΑΓΑ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ. ΑΣΣΟΣ (1.55). Πουλέν από πέρσι η Μάλαγα, έχει 2 στα 3 μέχρι στιγμής, ενώ οι Βάσκοι είναι στον άσσο. Δεν μου πολυαρέσει η απόδοση αλλά κάπως πρέπει να συμπληρώσω 3άδα, οπότε πάμε με τους Άραβες.

195. ΚΙΕΒΟ - ΝΑΠΟΛΙ. ΔΙΠΛΟ (1.95). Αν συνεχίσει τα όργια ο Καβάνι, δεν την σώζει την Κιέβο ούτε ο Τσακ Νόρις. Βλέπω την Νάπολι για πολύ ψηλά φέτος.

Αυτή είναι η τριάδα που θα παίξω με απόδοση 8.5. Από εκεί και πέρα θέλω να σταθώ σε 2 ματς τα οποία αν ήταν ΣΚ μπορεί να τα έπαιζα έστω και μονά αποδεκτά αλλά μεσοβδόμαδα δεν ανοίγομαι πολύ.

197. ΜΙΛΑΝ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ. Το τρένο μας πάει στο Μιλάνο και το διπλό πληρώνει 4.20. Χμμμμ..2/2 η Ούντινε, 1 ισοπαλία όλο κι όλο οι ροσονέρι.

207. ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ. ΟΚ η Μπάρτσα είναι υπερομάδα, αλλά οι νυχτερίδες είναι πρώτες με 3/3 και αν δεν γκελάρουν στο Μεστάγια οι Καταλανοί, τότε που; Άσσος (6.20)!!! και Χ (4.00) για όποιον ρισκάρει.

Αυτά τα ολίγα. Τα λέμε το Σαββατοκύριακο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου