Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ROMA VS JUVE ΑΝΑΛΗΣΗ


Στο Olimpico η Ρόμα υποδέχεται την δυνατή Γιουβέντους σε ένα σημαντικό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να θέλουν μόνο την νίκη για διαφορετικούς λόγους.

Η Ρόμα, παρά τις αλλαγές και σημαντικές μεταγραφές που έγιναν στην ομάδα δεν διανύει καλή σεζόν, αυτή την στιγμή βρίσκεται στην 11η θέση με 17 βαθμούς και είναι μακριά από τις πρώτες θέσεις.

Η Ρόμα δείχνει να μην είναι σε καλή κατάσταση στα τελευταία 6 ματς όπου έχει 4 ήττες και 2 νίκες έχοντας δεχτεί σε αυτά τα ματς 11 γκολ.

Εκτός έδρας, έχει 2 νίκες, μία ισοπαλία και 4 ήττες έχοντας σκοράρει μόλις 5 γκολ και δεχτεί 9 γκολ.

Η Ρόμα προέρχεται από δύο κακές εμφανίσεις και ήττες εκτός έδρας με Ουντινέζε με 2-0 και Φιορεντίνα με 3-0, έτσι σήμερα θέλει απεγνωσμένα την νίκη ώστε να ανέβει στον βαθμολογικό πίνακα αλλά το έργο της απέναντι στην Γιουβέντους είναι αρκετά δύσκολο.

Ο προπονητής Λουϊς Ενρικέ είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση και κινδυνεύει.

Η Ρόμα αντιμετωπίζει πολλά αγωνιστικά προβλήματα κυρίως στην αμυντική γραμμή αφού εκτός είναι ο Μπουρδισο με 10 συμμετοχές και 1 γκολ, ο Κιαερ με 7 συμμετοχές και τιμωρημένος ο Ζουαν με 4 συμμετοχές. Πιθανόν να αγωνιστεί στόπερ ο Ντε Ροσι. Τιμωρημένοι και χωρίς δικαίωμα συμμετοχής ο Μπόγιαν με 11 συμμετοχές και 3 γκολ και ο Γκαγκο με 11 συμμετοχές και 1 γκολ.

Στην Γιουβέντους αν και ισχυρίζονται ότι δεν το σκέφτονται είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο της Serie A.

Ο Κόντε έχει δημιουργήσει μία δυνατή ομάδα και έχει δώσει τι δικαίωμα στην Γιουβέντους να είναι αήττητη μέχρι τώρα με 8 νίκες και 5 ισοπαλίες με γκολ24 υπέρ και 10 κατά.

Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα η Γιουβέντους βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 29 βαθμούς, ένα πίσω από την Ουντινέζε και ένα παραπάνω από την Τρίτη Μίλαν.

Η Γιουβέντους εκτός έδρας έχει 3 νίκες και 3 ισοπαλίες ενώ στα 6 πρόσφατα έχει 5 νίκες και μία ισοπαλία εκτός έδρας με την Νάπολι με 3-3 όπου είχε βρεθεί να χάνει αλλά κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Σήμερα, η Μεγάλη Κυρία θέλει να εκμεταλλευτεί τα προβλήματα της Ρόμα και να κάνει ένα σημαντικό διπλό που θα την επαναφέρει στην πρώτη θέση.

Την Πέμπτη αγωνιζόταν με την Μπολόνια για το κύπελλο και πήρε την πρόκριση στην παράταση με 2-1, παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές σε αυτό το παιχνίδι.

Η μετατροπή του συστήματος σε 4-3-3 από τον Αντονιο Κόντε έχει φέρει άριστα αποτελέσματα και δεν ενδέχεται να το αλλάξει ο κόουτς της Γιουβέντους.

Ο Μίρκο Βούτσινιτς με 12 συμμετοχές και 2 γκολ δεν είναι διαθέσιμος.

Πιθανές ενδεκάδες

Ρόμα (4-3-1-2): Στεκελενμπουργκ - Ροσι, Ντε Ροσι, Χαιντσε, Ταντει - Περοττα, Σιμπλισιο, Πιατιτς - Τοτι -Οσβαλντο, Λαμελα.

Γιουβέντους (4-3-3): Μπουφόν - Λιχσταινερ, Μπαρζαγκλι, Μπονούτσι, Κιελίνι - Βινταλ, Πίρλο, Μαρκισιο - Πεπε, Ματρι, Εστιγκαριμπια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου