Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

NAPOLI VS MAN CITY ΑΝΑΛΗΣΗ(PRO GAME)

Για τον 1ο όμιλο η Νάπολι υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν την δεύτερη θέση αφού δύσκολα η Μπάγερν θα χάσει την πρώτη θέση. Αυτή την στιγμή η Σίτι βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 7 βαθμούς ενώ η Νάπολι στην Τρίτη με 5 βαθμούς που σημαίνει ότι όποια ομάδα σήμερα κερδίσει θα πάρει σημαντικό προβάδισμα.

Η Νάπολι δεν δείχνει σε καλή κατάσταση αφού μετά την εκτός έδρας που υπέστη από την Κατάνια δεν κατάφερε να κερδίσει την Λάτσιο στο γήπεδό της μένοντας στην λευκή ισοπαλία έχοντας κακή απόδοση.

Στον όμιλο η Νάπολι έχει κερδίσει την Βιγιαρεάλ και έχει πάρει τον βαθμό της ισοπαλία από την Μπάγερν και την Σίτι εκτός έδρας. Στο προηγούμενο ματς στην έδρα της Μπάγερν βρέθηκε να χάνει με 3-0, μείωσε σε 3-2 και μπορούσε να πάρει την ισοπαλία διότι στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλή.

Σήμερα η Νάπολι θέλει τουλάχιστον αν όχι την νίκη, τον βαθμό της ισοπαλίας διαφορετικά θα χάσει τις ελπίδες της για την δεύτερη θέση.

Την τελευταία αγωνιστική φιλοξενείτε από την Βιγιαρεάλ που ακόμα δεν έχει βαθμό στον όμιλο.

Από την Νάπολι ο Καμιλο Ζούνιγκα είναι τιμωρημένος λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχτηκε στο προηγούμενο ματς, ενώ ο Μάρκο Ντοναντέλ και ο Μιγκέλ Μπρίτος παραμένουν εκτός.

Τα καλά νέα είναι ότι ο Γουόλτερ Γκαργκάνο και και Γκόραν Πάντεφ επιστρέφουν στη δράση μετά από τον τραυματισμό τους.

Η Μάντσεστερ Σίτι συνεχίσει τις εκπληκτικές επιδόσεις της τόσο στο εγχώριο πρωτάθλημα όσο και στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις που συμμετέχει.

Η Σίτι συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση της Premier League, αήττητη με 11 νίκες και μία μόλις ισοπαλία σκοράροντας κατά βούληση. Το Σάββατο κέρδισε την Νιουκαστλ εντός έδρας κάνοντας μία πειστική εμφάνιση.

Στο όμιλο η Μάντσεστερ Σίτι έχει κερδίσει δύο φόρες την Βιγιαρεάλ και έχει μείνει στην ισοπαλία με την σημερινή της αντίπαλο στον πρώτο γύρο.

Σήμερα υπό προϋποθέσεις της κάνει και η ισοπαλία , διότι την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Μπάγερν και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι αδιάφορη.

Θα κυνηγήσει την νίκη αλλά αν δεν της βγει το παιχνίδι θα προσπαθήσει να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.

Σε περίπτωση νίκης εξασφαλίσει και μαθηματικά την δεύτερη θέση.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι είναι ευτυχής αφού είδε τον Σαμιρ Νασρί να επιστρέφει κανονικά στην δράση, μοναδικός απόντας θα είναι ο Χαργκριβις.

Ο Ιταλός κόουτς θα συνεχίσει το rotation και αναμένεται να επαναφέρει του Τζέκο, Σίλβα, Κολάροφ και Μπάρι στην αρχική σύνθεση.

Πιθανές ενδεκάδες

Νάπολι (3-4-2-1): Ντε Σακτις - Καμπανιάρο, Καναβάρο, Αρονικα - Μαγκιο, Ινλερ, Γκαργκάνο, Ντοσενα - Χαμσικ, Λαβέτσι - Καβανι.

Μάντσεστερ Σίτι (4-3-3): Χαρτ - Ριτσαρντς, Κομπανι, Λέσκοτ, Κοραροφ - Γ. Τουρέ, Ντε Γιονγκ, Μπάρι - Αγκουέρο, Τζέκο, Σιλβα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου