Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

ARSENAL VS BVB PRO GAME

Για τον 6ο όμιλο η Άρσεναλ υποδέχεται την Ντορτμουντ σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι που θα κρίνει τις δύο πρώτες θέσεις σε αυτόν τον όμιλο. Η Αρσεναλ με νίκη εξασφαλίζει την πρόκριση και παίρνει προβάδισμα για την πρώτη θέση ενώ η Ντορτμουντ μπαίνει δυναμικά στην διεκδίκηση της δεύτερη θέσης αφού την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Μαρσεϊγ.

Η Άρσεναλ έχασε κάποιους σημαντικούς παίκτες αυτό το καλοκαίρι και αντιμετώπισε αγωνιστικά προβλήματα στην αρχή της σεζόν έχοντας κακή απόδοση στα παιχνίδια της.

Στην Premier League βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο, ανεβαίνοντας παράλληλα στον βαθμολογικό πίνακα. Τρέχει ένα σερί 5 νικηφόρων αγώνων έχοντας πετύχει σε αυτά τα ματς 15 γκολ, το Σάββατο αγωνίζονταν εκτός έδρας με την Νορίτς, βρέθηκε να χάνει αλλά με δύο γκολ του Φαν Πέρσι ανέτρεψε το σκορ και πήρε τους 3 βαθμούς της νίκης.

Στον όμιλο έχει 2 νίκες και 2 ισοπαλίες και με 8 βαθμούς είναι στην κορυφή του ομίλου, ένα παραπάνω από την δεύτερη Μαρσεϊγ.

Σήμερα η Αρσεναλ θέλει την νίκη ώστε να εξασφαλίσει την πρόκριση διότι την τελευταία αγωνιστική έχει δύσκολο παιχνίδι, εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό.

Εκτός από την Αρσεναλ είναι οι Γκιμπς, Τζέκνινσον και Σανιά.

Ο Βενγκέρ δεν αναμένετε να κάνει πολλές αλλαγές ώστε να ξεκουράσει παίκτες.

Ούτε η Ντόρτμουντ ξεκίνησε καλά την σεζόν έχοντας γεμάτο πρόγραμμα τόσο στην Γερμανία όσο και στην Ευρώπη. Στα τελευταία ματς δείχνει να βρίσκει τον καλό της εαυτό και να ανεβαίνει αγωνιστικά.

Η ομάδα του Κλοπ προέρχεται από μεγάλη νίκη επί της Μπάγερν εκτός έδρας με 0-1 μειώνοντας την βαθμολογική τους διαφορά στους δύο βαθμούς. Στα τελευταία 7 ματς η Ντόρτμουντ έχει 6 νίκες και μία ισοπαλία έχοντας πετύχει 20 γκολ και δεχτεί μόνο 3 σε αυτά τα παιχνίδια.

Στον όμιλο έχει 4 βαθμούς, βρισκόμενη στην Τρίτη θέση και απέχοντας 3 βαθμούς από την Μαρσεϊγ.

Σήμερα, αν θέλει να διεκδικήσει την πρόκριση θέλει μόνο νίκη, διαφορετικά μπορεί να μείνει ακόμα και στην τελευταία θέση του ομίλου.

Ο Φελίπε Σαντανα να αντικαταστήσει τον τραυματία Νέβεν Σούμποτιτς, ενώ ο Ιβάν Πέρισιτς θα μπορούσε να πάρει την ευκαιρία και να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα.

Πιθανές ενδεκάδες

Αρσεναλ (4-3-3): Σεζνι - Κοσιελνι, Μερτεζάκερ, Βερμάλεν, Σάντος - Ροζίτσκι, Σονγκ, Ραμσει - Γουολκοτ, Φαν Πέρσι, Τζερβινιο.



Ντορτμουντ (4-2-3-1): Βαϊντενφελερ - Πιζεκ, Χουμέλς, Σαντανα, Σμελτσερ - Μπεντερ, Κελ - Γκετσε, Καγκαβα, Πέρισιτς - Λεβαντοφσκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου