Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

ΤΕΤΡΑΔΑ ΦΟΡΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΡΑΣ by Viologos


Καλησπέρα. Η αλήθεια είναι ότι μας έχει πάρει η μπάλα από κάτω. Ο Οκτώβρης είναι μέχρι τώρα κακός στοιχηματικά μήνας αν εξαιρέσουμε κάποιες εκλάμψεις όπως τον άσσο του Ολυμπιακού με την Ντόρτμουντ και το διπλό της Στουρμ Γκρατζ στην ΑΕΚ. (Αυτό μπορεί να ήταν και Σεπτέμβρης!!) Γενικά μέχρι στιγμής είμαι στα λεφτά μου. Για αύριο λοιπόν έχω μια τετράδα που μπορεί να δώσει καλά κέρδη:

391. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ. ΑΣΣΟΣ (2.00). Άσσος έδρας και φανέλας στο ντέρμπι του Μάντσεστερ που φέτος είναι και ντέρμπι τίτλου. Η Σίτυ είναι σε καλύτερη φόρμα αλλά θα μιλήσει το Ολντ Τράφορντ.

427. ΟΦΗ - ΑΕΚ. ΔΙΠΛΟ (2.05). Περιμένω την ανάσταση της ΑΕΚ που την έπαιζα πάντα κόντρα μέχρι τώρα. Ο ΟΦΗ επιθετικά δεν πείθει. Μόνο αν το γυρίσει σε ταμπούρι και ξαναθυμηθεί ο Κάρολ ότι είναι τερματοφύλακας έχει ελπίδες για το Χ. Καλοπληρωμένο το διπλό.

428. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. ΔΙΠΛΟ (1.50). Φορμαρισμένος ο Ολυμπιακός, μετά την γκέλα με την ΑΕΚ θα το καθαρίσει το ματς.

448. ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ. ΑΣΣΟΣ (1.60). Σε καλή κατάσταση οι νυχτερίδες αντιμετωπίζουν μία από τις κλασσικές ομάδες έδρας της Ισπανίας. Θα πάω με τον άσσο της συμπάθειας μου.

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ: 9.8

Καλό Σαββατοκύριακο και νίκες στις ομάδες σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου