Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Κυριακάτικο ρεφάρισμα

Το απόλυτο..... ΜΗΔΕΝ κατάφερα χθες. Τόσο κακό ξεκίνημα ούτε ο Άρης φέτος.... Δε μασάμε όμως. Για να δούμε τι έχουμε για σήμερα....

ΑΖΑΞΙΟ-ΠΑΡΙ Σ.Ζ: Κόντρα στην παράδοση που θέλει την Παρί να μην κερδίζει στην Κορσική, θα πάμε με το διπλό και σαν δεύτερη επιλογή το over αφού η Αζαξιό μπάζει λίγο.

ΠΑΟΚ-ΟΦΗ: Κατά προσωπική μου άποψη ο ΠΑΟΚ παίζει πολύ καλή μπάλα αλλά από το κέντρο και μπροστά. Πίσω..... κλάφτα Χαράλαμπε. Ο ΟΦΗ πάντως δε νομίζω να μπορέσει να εμποδίσει τον ΠΑΟΚ να πάρει το τρίποντο και να βρεθεί στην πρώτη θέση, έστω και με αγώνες παραπάνω από Γαύρο και Βάζελο. Άσσος λοιπόν.

ΜΠΟΚΑ-ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ: Γιορτή ετοιμάζει η Μπόκα σήμερα για τη φιλοξενούμενη αφού αυτή ήταν που έριξε τη Ρίβερ στη βου κατηγορία. Και η Μπελγράνο από μεριά της δε θα δείξει και το καλύτερό της πρόσωπό και θα κάνει την πρώτη της ήττα εκτός έδρας από το Φεβρουάριο.

ΚΑΛΙΑΡΙ-ΣΙΕΝΑ: Πολύ πιθανό το under στη Σαρδηνία αφού η Σιένα εκτός έδρας φέτος έχει μόνο under. Δεν έχουμε λόγο να μην το προτιμήσουμε αφού και η επίθεση της Κάλιαρι δεν είναι και η καλύτερη.

Μικρές αποδόσεις για σήμερα μπας και ρεφάρουμε τη χθεσινή γκίνια. Αυτά και εις άλλα με υγεία!!!

1 σχόλιο: