Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ..


Γεια σας. Οι εκτιμήσεις που κάνω σήμερα είναι μάλλον καφενειακές και δεν έχουν να κάνουν με την ποδοσφαιρική λογική. Ούτε με συστήματα, τακτικές αλλά με προπονητές. Υπάρχει μία περιρρέουσα ατμόσφαιρα ότι δύο προπονητές είναι έτοιμοι να φαγωθούν. Οπότε δύο ήττες των ομάδων τους θα τους τελειώσουν αύριο. Και αφού δεν βρήκα κάτι καλύτερο εκτός από το διπλό της Ουντινέζε στο 2.40, θα πάω με την δυάδα που σκέφτηκα:

407. ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. ΑΣΣΟΣ (4.00). Δηλαδή με τόσο κακό Παναθηναικό είναι δυνατό να δεις αυτό το 4.00 και να μην το τιμήσεις; Ο Δώνης ακούγεται ότι είναι προ των πυλών της Παιανίας. Η Ξάνθη δεν είναι κακή ομάδα, το αντίθετο θα έλεγα. Με ρίσκο, κυρίως λόγω του Ουζουνίδη που φοβάμαι μην αποδειχτεί πονόψυχος.

425. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΡΗΣ. ΑΣΣΟΣ (2.50). Το σενάριο είναι απλό। Τον Τσιώλη δεν τον θέλει ο Σούπερ 3 ούτε οι περισσότεροι παίκτες του. Επιπλέον κατεβαίνει με απουσίες. Οπότε έρχεται ο άσσος και ο Άρης πάει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ με νέο προπονητή. Μάλλον τον Όγιος..Ο δε Εργοτέλης καίγεται για βαθμούς.

Συνολική απόδοση 10. Καλό σημείο θεωρώ και το over του ΠΑΟΚ στο 1.90. Αυτά. Καλό Σαββατοκύριακο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου