Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ!!!!

Άργησα να ξεκινήσω για τη φετινή ποδοσφαιρική και στοιχηματική χρονιά αλλά ελπίζω να κάνω καλό σεφτέ!!!
Μετά τα όσα κωμικοτραγικά έχουν γίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο (ποιο;;;;) και στις τσέπες μας, ας ελπίσουμε ότι στοιχηματικά θα πάμε καλά. Ξεκινάμε λοιπόν.......

ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ο γαύρος θα πουν πολλοί ότι αυτή τη στιγμή παίζει την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα. Εγώ θα έλεγα ότι στους τυφλούς σώζεται ο μονόφθαλμος. Σαφώς καλύτερος από την ΑΕΚ όμως που ψάχνεται και δεν ξέρει ποιος της φταίει. Ποιος Χιμένεθ;;; Κωστένογλου ρε!!! Ακόμα και με τις απουσίες που θα έχει ο γαύρος, εύκολα ή δύσκολα θα το πάρει το τριποντάκι.

ΜΑΪΝΤΖ-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Η 14η στη βαθμολογία υποδέχεται την 17η. Αυτό και μόνο δε δικαιολογεί το 1,65 που βρίσκουμε τον άσσο στο internet. Αλλά με τις απουσίες που θα έχει η φιλοξενούμενη και το σχετικά καλό υλικό που έχει η πρώτη, θα πάμε κι εμείς με τον άσσο.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ: Φυσικά και δε θα ασχοληθούμε με τον άσσο στο πολύ χαμηλό 1,07!!!!! Η Μπάρτσα έχει δώσει τρία παιχνίδια στην έδρα της και τα σκορ ήταν 5-0, 5-0 και 8-0!!!! Αν και έχει δημιουργήσει μία αρνητική παράδοση μετά από διεθνείς αγώνες, πιστεύω θα δούμε πολλά γκολ και στο σημερινό παιχνίδι. Πάμε για over 3,5 goals λοιπόν....

ΚΑΤΑΝΙΑ-ΙΝΤΕΡ: Η Ίντερ στη 17 θέση. Όχι δεν κάνω πλάκα. Αλήθεια είναι. Δε νομίζω πάντως ότι η θέση της είναι εκεί. Και μάλλον ήρθε η ώρα να πάρει τα πάνω της για να μη μπλεχτεί παραπάνω. Και οι δύο θα παραταχτούν με πολλές απουσίες, όμως η Ίντερ θα πάρει και καναδυό σφυρίγματα παραπάνω μετά τον τελευταίο αγώνα κόντρα στη Νάπολι. Πάμε για το διπλό λοιπόν, με κάλυψη όμως στο Χ.

Συνοψίζοντας έχουμε:
ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 2 στο 2,10
ΜΑΪΝΤΖ-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: 1 στο 1,65
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ: over 3,5 goals στο 1,70
ΚΑΤΑΝΙΑ-ΙΝΤΕΡ: Χ2 στο 1,50

Καλή αρχή να 'χουμε και εις άλλα με υγεία!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου