Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ by Viologos


Καλή ποδοσφαιρική χρονιά να έχουμε. Μετά από ένα ξενέρωτο καλοκαίρι έφτασε η ώρα του ποδοσφαιρικού χειμώνα. Τρίχες..Αυτή θα ήταν η εισαγωγή κάποιου φιλάθλου προηγμένης ποδοσφαιρικά χώρας και φυσικά όχι της Ελλάδας. Αυτή την ώρα δεν ξέρουμε καν αν θα ξεκινήσει σήμερα το πρωτάθλημα και άντε κάτσε εσύ τώρα να γράψεις για στοίχημα. Προσωπικά δεν πρόκειται να προτείνω κάτι πριν δω τις περισσότερες ομάδες τόσο από Ελλάδα όσο και από Ευρώπη. Απλά θα παραθέσω κάποιες σκέψεις..

ΑΓΓΛΙΑ: Λογικά φαβορί φαίνονται οι 2 ομάδες του Μάντσεστερ. Η Γιουνάιτεντ λόγω δυναμικής και η Σίτυ λόγω μεταγραφών. Από εκεί και πέρα η Τσέλσι παρουσιάζει δυσκοιλιότητα αν και έχει καλό προπονητή ενώ η Άρσεναλ έχει αποδυναμωθεί. Τότεναμ και Λίβερπουλ θα παλέψουν για την τετράδα και το Τσου Λου.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Βλέπω να κάνει το μπαμ η Μάλαγα φέτος. Η αλήθεια ότι πέρσι στα τελευταία ματς μας δικαίωσε πολλές φορές. Από εκεί και πέρα η Μπάρτσα είναι το φαβορί αλλά θεωρώ ότι η Ρεάλ θα είναι ακόμη πιο ανταγωνιστική φέτος. Εντός και εκτός γηπέδου!!!

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Μπάγερν για πρωτάθλημα μέχρι να τραυματιστεί ο Ρόμπεν και αρκετά δυνατή φαίνεται η Σάλκε του Χούντελααρ που πυροβολεί διαρκώς.

ΙΤΑΛΙΑ: Λίγο μπερδεμένη η κατάσταση εδώ, με τις ομάδες του Μιλάνου να έχουν τον πρώτο λόγο. Περιμένω την ανάσταση της Μεγάλης Κυρίας και μου άρεσε η Ουντινεζε στα ματς με την Άρσεναλ.

ΕΛΛΑΔΑ: Ας αφήσουμε τα εξωαγωνιστικά, κασέτες, cd, dvd και ας δούμε το χορτάρι. Από ότι έχω δει και ακούσει, ο Ολυμπιακός θα κάνει περίπατο φέτος. Έχει πολλούς παίκτες, έναν μέτριο προπονητή και ανύπαρκτους αντιπάλους. Ο μόνος που μπορεί να ενοχλήσει τον ΟΣΦΠ είναι ο ΠΑΟΚ. Δεμένη ομάδα με καλό προπονητή, με το σημερινό ρόστερ βγαίνει 2ος περπατώντας. ΑΕΚ και ΠΑΟ είναι αποδυναμωμένοι. Η πρώτη έχασε την τριπλέτα Σκόκο, Μπλάνκο, Τζιμπούρ, ο δεύτερος έχασε το 50% της δυναμικής του, τον Σισέ. Ο Άρης έχει καλό προπονητή αλλά δεν ξέρω πόσες εναλλακτικές θα έχει στην πορεία. Η μόνη ομάδα που φαίνεται ότι μπορεί να μπει σφήνα σε αυτές τις 5 είναι ο Ατρόμητος. Από εκεί και πέρα το χάος. Από τις υπόλοιπες 10 ομάδες ξέρουμε τις 7. Οι άλλες 3 αγνοούνται. Το ένα δικαστήριο αναιρει το άλλο και κάποιοι έχουν αποφασίσει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Τελικά η Τουρκία είναι χρόνια μπροστά από μας.

Υ.Γ. Την Πέμπτη το βράδυ η κατάσταση ήταν σουρεάλ. Έχουν τραυματιστεί 3 στόπερ του ΠΑΟΚ, μπαίνει ο Μπαλάφας και σκοράρει. Αποθέωση και σήκωμα στα χέρια των οπαδών. Στην συνέντευξη τύπου ο Μπόλονι την πέφτει σε Ουκρανή δημοσιογράφο. Αυτά απλά δεν γίνονται.

Καλή Χρονιά!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου