Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Καλή στοιχηματική χρονιά!!!

Γεια και χαρά σε όλους τους αναγνώστες και φίλους του LIFE BET!!!
Μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής(καλοκαίρι βλέπετε), εδώ είμαστε και πάλι. Πιστοί στο ραντεβού μας. Ελπίζω να περάσατε ένα αξέχαστο καλοκαίρι αν και απ'ότι βλέπω πολλοί δε λένε να γυρίσουν από τις παραλίες. Και καλά κάνουν βέβαια.
Να ευχηθώ και καλή στοιχηματική χρονιά για όλα τα κουμαρόσκυλα με πολλά κέρδη και συγκινήσεις...
Για το ελληνικό πρωτάθλημα και όλα όσα έγιναν μέσα στην κάψα ένα έχω να πω για τη νέα σεζόν που έρχεται (;)...Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!
Για την ομάδα μου τον ΠΑΟΚ, εύχομαι να περάσει στους ομίλους του Europa League για την οικονομική του επιβίωση αλλά και για τις ευρωπαϊκές μας βραδιές που θα είναι για ακόμη μια φορά το αλατοπίπερο στο κατά τ'άλλα καθαρό πλέον πρωτάθλημα.
Η περσινή χρονιά στοιχηματικά για τη συγκεκριμένη στήλη πήγε περισσότερο καλά απ'ότι υπολόγιζα. Το Blog ξεκίνησε στις 25 Μαρτίου και το ταμείο ήταν κάτι παραπάνω από θετικό. Με ποσοστό κέρδους να αγγίζει το 50% (49,95%) μπαίνουμε στη νέα σεζόν ακόμα πιο δυνατά και με περισσότερη όρεξη.
Με πολλές επιλογές το σημερινό κουπόνι και με τις πρώτες αγωνιστικές στα μεγάλα πρωταθλήματα να έχουν περάσει κάνουμε τις πρώτες μας επιλογές για τη νέα στοιχηματική σεζόν...

ΦΕΝΛΟ-ΑΓΙΑΞ: Τρομερό ξεκίνημα για τον Αίαντα με 9 γκολ σε 2 παιχνίδια. Θα είναι έκπληξη να μην κερδίσει. Αστείος ο άσσος, ρισκάρουμε λίγο παραπάνω με το over 3,5 goals.
ΣΕΛΤΙΚ-ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ: Επιθετική φιλοσοφία και στις δύο ομάδες. Χωρίς πολλά πολλά over 2,5 goals.
ΜΠΟΛΤΟΝ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Αμφότεροι ξεκίνησαν δυνατά το πρωτάθλημα με τεσσάρες στους αντιπάλους τους. Ας βάλουν από ένα να πληρωθούμε...goal-goal.
ΜΑΡΣΕΪΓ-ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ: Η γνωστή μας Μαρσέϊγ από πέρσι...όσα πάνε και όσα έρθουν. Μέχρι τώρα σε 3 επίσημα παιχνίδια έχει συντελεστή τερμάτων 9-8!!! Δυνατή επιθετικά και η Σεντ Ετιέν. Πιθανό over 2,5 goals.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:

ΦΕΝΛΟ-ΑΓΙΑΞ over 3,5 goals (2,00)
ΣΕΛΤΙΚ-ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ over 2,5 goals (1,61)
ΜΠΟΛΤΟΝ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ goal-goal (1,89)
ΜΑΡΣΕΪΓ-ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ over 2,5 goals (1,94)

Άντε, και καλή μας αρχή!!!

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 68,93 μονάδες με ποντάρισμα 138 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 49,95% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €1380 και το καθαρό κέρδος €689,3 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €13800 και το καθαρό κέρδος €6893 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.



1 σχόλιο: