Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΜΕ ΜΕ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ !!!!!!!!!!

Καλησπερα στους φιλους χτες 2 στα 3 οβερ.
Σημερα παμε με τουμπα και τελικο σκορ 2-1
Μόλις μία νίκη έχει σημειώσει η Μακάμπι Χάιφα σε 14 εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια. Κατά τα άλλα, μετρά 4 ισοπαλίες και 9 ήττες συνολικά! 
επισης εχουμε μια 3αδα !!!!!!!!!!

ΣΑΧΤΙΟΡ-ΑΛΚΜΑΑΡ  2
δεν χανει στην εδρα της η Σαχτιορ αλλα η Αλκμααρ θελει το παιχνιδι μονοδρομος η νικη 1,75 το διπλο καλη αποδοση απο οπαπ

ΜΠΟΡΝΤΟ-ΑΠΟΕΛ    1  Η Μπορντό έχει κερδίσει στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της εντός έδρας στο Europa League, με μοναδική εξαίρεση να είναι η ήττα της την προηγούμενη αγωνιστική από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. 

*Σε τρία εκτός έδρας ευρωπαϊκά ματς για φέτος, η Κυπριακή ομάδα μετρά ισάριθμες ισοπαλίες.δεν κανει νικη το αποελ εκτος στα 5 τελευταια
της αποχωρηση του προεδρου του ερωτοκριτου
αλλα και στον παγκο τον Γ ΔΩΝΗ με την αποδοση 1,80 θα παρουμε !!!!!

 ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ – ΛΑΤΣΙΟ  2
Ο Απόλλωνας δίνει τα ευρωπαϊκά του παιχνίδια στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας και όχι στη φυσική του έδρα, το «Τσίρειο» της Λεμεσού.

*Η Λάτσιο έχει υποστεί μόλις μία ήττα στα οκτώ τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το Γιουρόπα Λιγκ. Στα επτά υπόλοιπα μετρά τέσσερις ισοπαλίες και τρεις νίκες.

*Καμία κυπριακή ομάδα δεν έχει κερδίσει ιταλική σε 20 συνολικά αναμετρήσεις στην ιστορία των ευρωπαϊκών διοργανώσεων (16-4-0 το «σκορ» υπέρ των Ιταλών).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου