Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Με μεγάλους και μικρούς!!!



Καλησπέρα σε όλη τη παρέα του LIFE BET!!!

Μετά τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων επιστρέφουμε με γεμάτο στοιχηματικά ΣΚ. Πάμε γρήγορα να δούμε τι θα κρατήσουμε για σήμερα ελπίζοντας να μας γυρίσει λίγο και η τύχη γιατί μέχρι στιγμής χτυπάμε στο δοκάρι…




Μάντσεστερ Γ.-Σαουθάμπτον: Ναι, θα ποντάρω σε αυτήν την προβληματική Μάντσεστερ! Πιστεύω ότι η διακοπή έκανε καλό στην ομάδα του Μόγιες και μια πειστική νίκη κόντρα στην πολύ καλή Σαουθάμπτον θα βουλώσει αρκετά στόματα και θα ηρεμήσει τους φίλους της Μάντσεστερ Γ.



Νιούκαστλ-Λίβερπουλ: Χωρίς τον ηγέτη της άμυνας Κολοτσίνι οι γηπεδούχοι , οι οποίοι επιθετικά το έχουν το γκολ με τριπλέτα Μπεν Αρφά, Σισέ, Ρεμί. Η Λίβερπουλ έχει κάνει ονειρεμένο ξεκίνημα. Σήμερα δοκιμάζεται σε δύσκολη έδρα. Με Σουάρες και Στάριτζ βλέπω τουλάχιστον ένα γκολ. Πιθανό goal-goal.

Πλατανιάς-Ολυμπιακός: Ο Ολυμπιακός θα έχει το μυαλό του στο παιχνίδι με την Μπενφίκα. Βλέπω να μπαίνει να βάζει δύο γκολ και να καθαρίζει το παιχνίδι. Ο Πλατανιάς είναι σφιχτός στο γκολ. Για 0-2, 0-3 το κόβω. Ποντάρω στα 2-3 τέρματα.

Λανς-Νιμ: Η Λάνς είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία και σήμερα έχει την ευκαιρία να βρεθεί μόνη στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Δε θα αφήσει την ευκαιρία χαμένη κόντρα σε μια Νιμ χαμηλών δυνατοτήτων.

Μόντενα-Ρετζίνα: Αήττητη εντός έδρας η Μόντενα και σε συνδυασμό με την ελλιπή επιθετικά Ρετζίνα, η οποία μετράει μόλις ένα γκολ στα τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια της, θα συνεχίσει τη καλή της πορεία με νίκη απόψε.

Πονφεραντίνα-Τενερίφη: Δυνατή εντός έδρας η Πονφεραντίνα, η οποία έχει και επιστροφές βασικών παικτών. Η Τενερίφη από την άλλη δυσκολεύεται πάρα πολύ εκτός έδρας και στο σημερινό παιχνίδι θα κατέβει για την ισοπαλία. Επιπλέον, έχει έναν προπονητή που για το σημερινό παιχνίδι έχει αφήσει εκτός τρεις βασικότατους παίκτες χωρίς κανέναν ιδιαίτερο λόγο (!). Ποντάρω στη νίκη των γηπεδούχων.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:



Μάντσεστερ Γ.-Σαουθάμπτον  1 (1,57)
Νιούκαστλ-Λίβερπουλ  goal-goal (1,55)
Πλατανιάς-Ολυμπιακός  2-3 goals (1,90)
Συνολική απόδοση τριάδας: 4,62
Ποντάρουμε 50 μονάδες.



Λανς-Νιμ  1 (1,75)
Μόντενα-Ρετζίνα  1 (2,00)
Πονφεραντίνα-Τενερίφη 1 (2,00)
Συνολική απόδοση τριάδας: 7,00
Ποντάρουμε 30 μονάδες.

Αρχική κάβα: 1000 μονάδες
Τρέχουσα κάβα: 820 μονάδες

Αποδόσεις από www.sportingbet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου