Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Γεμάτο Σάββατο!

Καλημέρα στους φίλους του blog για ακόμα μια φορά. Κάνοντας τον απολογισμό της προηγούμενης εβδομάδας, είχαμε 3/5 καθώς η Έβερτον δεν κατάφερε να σκοράρει στο Θέατρο των Ονείρων και η ΑΕΚ πέρασε με διπλό από την Κέρκυρα.

Ας πάμε γρήγορα στο σήμερα, όπου πρόκειται για το πιο γεμάτο Σάββατο που έχουμε δει, καθώς έπονται αγώνες για τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ξεχωρίσαμε τα εξής:

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ Χ2 (1,40): Ο γράφων την εξής ανάρτηση είναι φιλοΑεκτσής αλλά στο στοίχημα οφείλει να είναι αντικειμενικός και πιστεύει ότι ακόμα μια συνεχόμενη νίκη η ΑΕΚ δεν την μπορεί. Από την άλλη το διπλό ή το χ εμπεριέχει αρκετό ρίσκο.

Ρόμα - Γιουβέντους g-g (1,65): Πιστεύω ότι από ένα γκολ το έχουν οι 2 ομάδες. Τίποτα περισσότερο..

Άρης - ΠΑΟ 1Χ (1,53): Ο Άρης παρά την έλλειψη του Γιαννιώτα, με τους θεωρητικά μεγάλους δυναμώνει και ο κόσμος τον σπρώχνει προς αυτήν την κατεύθυνση. Ας ελπίσουμε λοιπόν (και για το καλό της Θεσσαλονικιώτικης ομάδας) ότι δεν θα ηττηθεί..

Ξάνθη - ΟΣΦΠ 2 (1,67): Ο.... πελάτης έχει πάντα δίκιο.. Ποιος θα μου σηκώσει την ψυχολογία τώρα που είμαι πεσμένος? Οριακή νίκη βλέπω....

Ντόρτμουντ - Αϊντραχτ g-g (1,62): Πιστεύω ότι από ένα γκολ το έχουν και οι δυο ομάδες. Η άμυνα της Ντόρτμουντ δεν είναι και ότι καλύτερο στο φετινό πρωτάθλημα...

Καλη επιτυχία σε όλους και καλό ΣαββατοΚύριακο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου