Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

μεταγραφες τελευταιας στιγμης

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τον Κρις Μπόιντ για τους επόμενους έξι μήνες και η διοίκηση προσπαθεί να προλάβει την προθεσμία της λήξης των μεταγραφών.

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τον Κρις Μπόιντ για τους επόμενους έξι μήνες και η διοίκηση προσπαθεί να προλάβει την προθεσμία της λήξης των μεταγραφών.

Αγώνα δρόμου για να εντάξει στο δυναμικό του τον Κρις Μπόιντ κάνει ο Παναθηναϊκός, αφού οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει και προσπαθούν να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή.

Ο 29χρονος επιθετικός θεωρήθηκε ως η καλύτερη επιλογή τη δεδομένη χρονική στιγμή, παρότι έχει αρκετό καιρό να αγωνιστεί Η πληροφόρηση προέρχεται κυρίως από την Σκωτία, όπου υποστηρίζουν ότι ο Μπόιντ θα μεταβεί στη χώρα μας εντός της Πέμπτης, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών, με προοπτική ανανέωσης για ένα χρόνο ακόμη.

Από τον Παναθηναϊκό αποφεύγουν να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν τις πληροφορίες και απλώς παραπέμπουν στις ανακοινώσεις που θα ακολουθήσουν το απόγευμα.

 Ο Παντελής Καφές επιθυμεί να αποχωρήσει από την Βέροια, στην Βέροια να τον μεταπείσουν και στον Ηρακλή έκαναν μία πρώτη επαφή μαζί του

Στον Ηρακλή δείχνουν αποφασισμένοι για το colpo grosso στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου με την απόκτηση του Παντελή Καφέ.


Ο Σωτήρης Νίνης έχει μπει στο μετεγγραφικό στόχαστρο της Σαραγόσα, η οποία έχει καταθέσει πρόταση δανεισμού για τον παίκτη. Ο ίδιος βρίσκεται στην Πάρμα εδώ και 6 μήνες, μετρώντας 7 συμμετοχές, ωστόσο ο πρώην παίκτης του ΠΑΟ αναμένεται να αλλάξει και πάλι περιβάλλον. Η εν λόγω πρόταση όμως του ισπανικού συλλόγου δεν έχει ξετρελάνει τη διοίκηση του Ιταλών…Στην Πάρμα τον υπολογίζουν, αλλά δεν μπορούν να του δώσουν αρκετό χρόνο συμμετοχής. Στη Σαραγόσα θα βρεθεί σίγουρα θέση γι’ αυτόν, μιας και εκεί είναι προπονητής ο Μανόλο Χιμένεθ που τον γνωρίζει και από το ελληνικό πρωτάθλημα.Ο Σωτήρης Νίνης αποδέχτηκε την πρόταση της Σαραγόσα του Μανόλο Χιμένεθ, καθώς ο Έλληνας διεθνής μέσος καλοβλέπει την προοπτική να αγωνιστεί στο ισπανικό πρωτάθλημα, έστω και σε μια ομάδα που παλεύει για την παραμονή της, καθώς θεωρεί ότι μπορεί να προσαρμοστεί πιο εύκολα στο συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού. Πλέον απομένει να επιτευχθεί συμφωνία και μεταξύ της Πάρμα και της Σαραγόσα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, με τις οριστικές εξελίξεις να αναμένονται προσεχώς.


 Ολική ανατροπή δεδομένων μέσα σε λίγες ώρες. Από τον Ολυμπιακό στην... αντίπαλο του Ολυμπιακού. Ο Λουκάς Βύντρα πέταξε στην Ισπανία και τελικά συμφώνησε με την Λεβάντε, η οποία μετά από λίγη ώρα τον ανακοίνωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου