Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Παιχνίδι με τα γκολ!!!

Καλησπέρα σε όλη τη παρέα του LIFE BET!!!
Μετά από ένα ανάλατο Σάββατο για τη στήλη με 2/5 επιλογές να επαληθεύονται είμαστε εδώ για τα αποψινά παιχνίδια Champions League.
Βάζοντας κάτω κίνητρα, αγωνιστικά, φόρμες ομάδων και ότι άλλο χρειάζεται καταλήγουμε στα εξής παιχνίδια:






ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ-ΛΙΛ: Αναμένω ανοιχτό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες παίρνοντας σαν δεδομένο ότι η Λιλ κυνηγάει το θαύμα του να πετύχει νίκη με 3 γκολ διαφορά σήμερα και στη τελευταία αγωνιστική να κερδίσει με ταυτόχρονη ήττα της Μπάτε. Τραβηγμένο από τα μαλλιά το σενάριο. Όπως και να'χει κρατάμε το over.
ΕΚΟΜΑΞ ΚΛΟΥΖ-ΜΠΡΑΓΚΑ: Θα πόνταρα στο διπλό της πιο έμπειρης Μπράγκα αλλά τελικά θα κρατήσω το goal-goal με δεδομένο ότι η Κλουζ έχει σκοράρει σε όλα της τα παιχνίδια και η Μπράγκα στο μοναδικό παιχνίδι που δε σκόραρε ήταν αυτό με την Κλουζ στην πρώτη αγωνιστική.
ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΣΕΛΤΙΚ: Μόνο νίκη ψάχνει η Μπενφίκα για να έχει ελπίδες πρόκρισης στον επόμενο γύρο. Η Σέλτικ βολεύεται και με το Χ. Η Μπενφίκα θέλει να εξασφαλίσει πρωτίστως το μηδέν στην άμυνα και μπροστά να βγάλει το γκολ της νίκης και η Σέλτικ θα κοιτάξει να πάει το παιχνίδι σε αργό ρυθμό. Ποντάρω στο καλοπληρωμένο under.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ-ΛΙΛ  over 2,5 goals (2,02)
ΕΚΟΜΑΞ ΚΛΟΥΖ-ΜΠΡΑΓΚΑ  goal-goal (1,75)
ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΣΕΛΤΙΚ  under 2,5 goals (2,20)

Να έχετε ένα ευχάριστο υπόλοιπο Τρίτης!!!

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 235,39 μονάδες με ποντάρισμα 478 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 49,25% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €4780 και το καθαρό κέρδος €2353,9 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €47800 και το καθαρό κέρδος €23539 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου