Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Ένα over και τα goal-goal!!!

Καλησπέρα σε όλη τη παρέα του LIFE BET!!!
Μετά από μία αδιάφορη στοιχηματικά εβδομάδα είμαστε εδώ με επιλογές για τα αποψινά παιχνίδια Σαββάτου.
Πάμε να δούμε τί θα κρατήσουμε:

ΦΟΥΛΑΜ-ΕΒΕΡΤΟΝ: Επίθεση και μόνο επίθεση και για τους δύο. Πηγαίνω με κλειστά μάτια στο over.
ΜΑΛΑΓΑ-ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Η Μάλαγα δυνατή εντός. Η Ράγιο παίζει χωρίς άγχος στα εκτός έδρας και σκοράρει με ευκολία. Γκολ εκατέρωθεν και είμαστε καλά.
ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΜΠΑΓΕΡΝ: Νομίζω πως ήρθε η ώρα για να δεχτεί η Μπάγερν το πρώτο της εκτός έδρας γκολ. Από την άλλη φυσικά και περιμένω να σκοράρει. Πιθανό goal-goal.
ΤΡΟΥΑ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Ανεβασμένοι οι γηπεδούχοι τελευταία. Η Μονπελιέ πίσω μπάζει αλλά το έχει το γκολ μπροστά. Υψηλό αλλά αρκετά πιθανό για μένα το goal-goal.
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΙΝΤΕΡ: Δε πηγαίνω σε σημείο γιατί δε βρίσκω άκρη. Θα πάω με το goal-goal που μπορεί να έρθει και από το ημίχρονο.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΦΟΥΛΑΜ-ΕΒΕΡΤΟΝ  over 2,5 goals (1,81)
ΜΑΛΑΓΑ-ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ  goal-goal (1,82)
ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΜΠΑΓΕΡΝ  goal-goal (1,89)
ΤΡΟΥΑ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ  goal-goal (1,90)
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΙΝΤΕΡ  goal-goal (1,85)

Καλές επιλογές σε όλους!!!

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 224,38 μονάδες με ποντάρισμα 456 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 49,21% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €4560 και το καθαρό κέρδος €2243,8 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €45600 και το καθαρό κέρδος €22438 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου