Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Με ασπιρίνες και καλοπληρωμένα goals!!!

Καλησπέρα σε όλη τη παρέα του LIFE BET!!!
Στις χθεσινές επιλογές δε πήγαμε και τόσο καλά (2/5). Θα πηγαίναμε καλύτερα με το goal-goal της Ρεάλ που δεν ήρθε ποτέ κι ενώ στο 17' ήταν ήδη 1-0 υπέρ της Μπέτις. Αυτά έχει η μπάλα.
Πάμε στα σημερινά παιχνίδια όπου επιλέγουμε τα εξής:





ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ομάδες σε φόρμα που σκοράρουν και δημιουργούν θέαμα. Θεωρώ ότι θα έχει γκολ το παιχνίδι και η πιθανή επιστροφή του Περόνε μου δίνει έξτρα κίνητρο να ποντάρω στο καλοπληρωμένο over.
ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Καταπληκτική παράδοση της Λεβερκούζεν εντός-εκτός με την Χόφενχάϊμ. Μεσοβδόμαδα για το Europa League, ο προπονητής της Λεβερκούζεν, Σάμι Χίπια, ξεκούρασε αρκετούς βασικούς που επιστρέφουν για το σημερινό παιχνίδι. Πηγαίνω με τις καλύτερες ποιοτικά ασπιρίνες.
ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ: Δυνατό ντέρμπι υπό το βλέμμα του μεγαλομετόχου Ιβάν Σαββίδη. Σε τέτοια παιχνίδια τα συστήματα πηγαίνουν περίπατο και μιλάει το πάθος και η ικανότητα. Μεσοεπιθετικά και οι δύο έχουν παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Δε θα μπλέξω με σημείο. Θα πάρω το πιθανό κατ'εμέ goal-goal κι όχι το over υπό το φόβο του 1-1 ως τελικού αποτελέσματος.
ΜΙΛΑΝ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Νίκες μεσοβδόμαδα στο Champions League και για τους δύο και πολλές ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Γιούβε στη παρούσα φάση δείχνει σε καλύτερο φεγγάρι, όμως πώς να κοντράρεις τον Ελ Σαραουί και την παρέα του; Ποντάρω στο θέαμα και στα πολλά γκολ αφού και οι δύο επιθέσεις είναι άκρως αποτελεσματικές.
ΛΕΒΑΝΤΕ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Μην ξαναλέμε τα ίδια για την Μπαρτσελόνα. Όσο δεν σοβαρεύεται αμυντικά θα πηγαίνουμε με το goal-goal στα παιχνίδια της κόντρα βέβαια σε ομάδες που έχουν το γκολ, όπως η Λεβάντε.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  over 2,5 goals (2,68)
ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ  2 (2,42)
ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ  goal-goal (2,12)
ΜΙΛΑΝ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ  over 2,5 goals (2,00)
ΛΕΒΑΝΤΕ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  goal-goal (1,96)

Καλές επιλογές σε όλους και χρόνια πολλά στις Κατερίνες!!!

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 238,02 μονάδες με ποντάρισμα 486 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 48,98% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €4860 και το καθαρό κέρδος €2380,2 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €48600 και το καθαρό κέρδος €23802 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου