Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΠΑΜΕ EURO by Viologos


Καλησπέρα. Η στοιχηματική χρονιά που πέρασε μας βρήκε στα λεφτά μας αλλά το καλοκαίρι προμηνύεται καυτό. Euro 2012 στην Πολωνία και στην Ουκρανία, δύο περιοχές που ενδείκνυνται για σεξοτουρισμό. Σήμερα λοιπόν, θα προτείνω μακροπρόθεσμα στοιχήματα για την διοργάνωση που ξεκινά στις 8 του Ιούνη.

ΝΙΚΗΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ:

Βαρύ ποντάρισμα στην ΟΛΛΑΝΔΙΑ. Η αλήθεια είναι ότι έχω βάλει ένα σεβαστό ποσό και δε μιλάμε για 10 ευρώ. Ο λόγος; Η ομάδα αυτή έχει πολύ ταλέντο (Ρόμπεν, Σνάιντερ, Φαν Πέρσι) αλλά έδειξε στο πρόσφατο Μουντιάλ ότι παίζει και άμυνα. Βγήκε 2η τότε, γιατί όχι πρώτη αυτή τη φορά. Η απόδοση αρκετά καλή στο 8.00.

Λάιτ ποντάρισμα στην ΑΓΓΛΙΑ περίπου το 1/5 από αυτό που έβαλα στους Οράνιε. Ο λόγος κυρίως εξωαγωνιστικός λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο και κάνοντας παραλληρισμό με την πορεία της χώρας μας το 2004. Στο 8.00 η απόδοση και για τα λιοντάρια που έχουν ένα Euro λιγότερο από την Ελλάδα!

ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ:

Η παράδοση είναι μαζί μας. Κλόζε 2006, Βίγια 2008, Φορλάν 2010, ??? 2012.
Η αλήθεια είναι ότι επειδή ανοίχτηκα πολύ με τους Ολλανδούς θα πάω συντηριτικά με τους σκόρερ και πιο πολύ για χαβαλέ.

  1. ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΓΙΟΡΕΝΤΕ (Ισπανία). Απόδοση 15. Μιλάμε για παικταρά που θα έχει από πίσω του Τσάβι, Ινιέστα. Εγώ να έπαιζα φορ 3,4 γκολ θα έβαζα. Ερωτηματικό όμως το αν θα παίζει βασικός. Στα συν ότι η Ισπανία έχει όμιλο με ασβέστες.
  2. ΓΚΟΜΕΖ (Γερμανία). Απόδοση 8. Ταγάρι είναι αλλά στα 7-8 βάζει το 1. Βασικότατος και αν προχωρήσει η ομάδα του θα είναι στους τοπ σκόρερς.
  3. ΦΑΝ ΠΕΡΣΙ (Ολλανδία). Απόδοση 9. Η εκτελεστική του δεινότητα με έχει εκπλήξει. Μεγάλος ‘τσογλαναράς’ και ‘παλιοχαρακτήρας’ αλλά το γκολ το έχει. Φέτος ήταν το βασικό κανόνι της Άρσεναλ. Στα συν ότι εκτελεί πέναλτι. Στα μείον ο δύσκολος όμιλος με Γερμανία και Πορτογαλία.
  4. ΧΟΥΝΤΕΛΑΡ (Ολλανδία). Απόδοση 15. Άμπαλος ολκής αλλά μεγάλος σκόρερ. Ψηλό παλικάρι το χει το γκολ. Στα συν η γεμάτη ματωμένα δίκτυα χρονιά που έκανε. Στα μείον, εκτός του δύσκολου ομίλου, ότι είναι τοπ σκόρερ σε πρωτάθλημα που βγήκε πρώτος σκόρερ ο Γκέκας και ο Χαριστέας.

Αυτά. Καλό Ευρωπαϊκό να χουμε με καλή μπάλα και πρωταθλήτρια Ευρώπης την Ολλανδία με πρώτο σκόρερ τον Φαν Πέρσι. ;)  

4 σχόλια:

  1. θα το σηκωσει η ελλαδα χαλαρα.....γιατι εχουμε 2012....δηλαδη 2+0+1+2=5....ακομα Α=1 Β=2 Γ=3 Δ=4 Ε=5....αρα ΕΛΛΑΔΑ.......ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΡΕΥΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή