Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Όταν η γκαντεμιά χτυπάει κόκκινα by Viologos


Γεια σας. Τα χουμε ξαναπεί. Όταν χάνεις ένα ματς σπάζεσαι. Όταν χάνεις για ένα γκολ σπάζεσαι πιο πολύ. Όταν χάνεις για ένα γκολ στο 90 σπάζεσαι ακόμη παραπάνω. Το τελευταίο έχει γίνει 5 φορές φέτος και 2 συνεχόμενες την Κυριακή και την Τετάρτη. Το συμπέρασμα είναι λοιπόν ότι η ομάδα παίζει καλά αλλά μας λείπει η τύχη. Για την Κυριακή έριξα πολύ μελέτη στα ελληνικά. Αγωνιστική και εξωαγωνιστική. Κατέληξα σε κάποια συμπεράσματα που θα θελα να μοιραστώ μαζί σας και θα ήθελα και την γνώμη σας.

426. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΟΦΗ. Ο 7ος υποδέχεται τον 8ο σε ένα ματς χωρίς ιδιαίτερο κίνητρο. Ο Αστέρας θα διεκδικήσει την Ευρώπη μέσω του κυπέλλου οπότε πιθανό να ξεκουράσει παίκτες για την Τετάρτη. Πιθανό Χ (2.90) σε χαλαρό δελτίο.

427. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ. Κι ο Ατρόμητος θα έχει το μυαλό στο κύπελλο. Πιστεύω ο Τέλης θέλει πιο πολύ την νίκη γιατί πάει για φούντο αφού είναι δύο βαθμούς πάνω από την ζώνη. Καλοπληρωμένος άσσος (2.00)

428. ΚΕΡΚΥΡΑ – ΑΕΚ. Ματς που μπορεί να πάει οπουδήποτε. ΝΟ ΒΕΤ.

429. ΞΑΝΘΗ – ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ. Εύχομαι να πέσει η Ξάνθη.

430. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΡΗΣ. Εδώ χωράει πολύ συζήτηση. Να ρισκάρει μια ήττα ο ΠΑΟ ώστε να έχει έναν σύμμαχο στα πλέυ οφ; Μπορεί ο Άρης καθαρά αγωνιστικά να κερδίσει αυτόν τον Παναθηναϊκό στο άδειο ΟΑΚΑ; Προσωπικά, θα πάω με το διπλό (4.50) σε μονό αποδεκτό δελτίο.

431. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Αυτό το ματς συνδέεται με το προηγούμενο. Αν ο ΠΑΟ χάσει ο Ολυμπιακός βγαίνει πρωταθλητής ακόμη και με ήττα. Δε θα μου κάνει εντύπωση να βοηθήσει ο ΟΣΦΠ έναν δορυφόρο του. Άσσος (5.40) σε δελτίο με το 2ο ματς να είναι το διπλό του Άρη.

432. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ. Νομίζω το πιο καθαρό σημείο της αγωνιστικής. Άσσος (1.85) παραμονής για τον Πάνι που έχει 29 και θα ξεπεράσει τους 30 που έχουν τα σουβλάκια.

433. ΠΑΟΚ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Ο φίλος μας ο Άγγελος. Επίσης ματς συνδεδεμένο με αυτό του ΟΑΚΑ. Πιστεύω στο διπλό (5.50) μόνο σε περίπτωση που ο Άρης χάνει από τον ΠΑΟ οπότε ο ΠΑΟΚ γίνει πιο χαλαρός στο παιχνίδι του. Σε περίπτωση διαφαινόμενης νίκης του Άρη ο ΠΑΟΚ δεν θα ρισκάρει και θα καθαρίσει το ματς.

Κλείνοντας θα ήθελα να παραθέσω ένα όνειρό μου. Έπαιζα λέει στον Ολυμπιακό, έβαζα γκολ στο Καραϊσκάκη και πανηγύριζα κιόλας. Μυστήρια πράγματα. Δεν μπορώ να βρω εξήγηση..

Αυτά. Καλό Τηλε-Μπανιστήρι.

1 σχόλιο: