Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

ΧΑΛΛΛΑΡΑ ΤΟ ΣΚ by Viologos


Γεια σας. Μετά από ένα πετυχημένο τριήμερο με το over της Άρσεναλ, τους άσσους Κέρκυρας – Γιάννενων και το under του ΑΠΟΕΛ να μας στέλνουν ταμείο, επανερχόμαστε στα τοπικά. Δεν μ’ άρεσαν τα παιχνίδια και θα πάω χαλαρά.

International Δελτίο

250. ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ. ΔΙΠΛΟ (2.25). Οι ασπιρίνες φάγανε την εφτάρα από την Μπάρτσα, προέρχονται ωστόσο από νίκη με την Μπάγερν. Ο Λεβαδειακός της Γερμανίας δεν με πείθει.

333. ΕΒΕΡΤΟΝ – ΤΟΤΕΝΑΜ. ΔΙΠΛΟ (2.25). Μετά την ήττα εντός έδρας από την Γιουνάιτεντ οι πετεινοί πρέπει να ανακάμψουν.

350. ΠΑΛΕΡΜΟ – ΡΟΜΑ. ΑΣΣΟΣ (2.35). Παιχνίδι με φόντο το Europa League. Ομάδα που βάζει πολλά ή τρώει πολλά η Παλέρμο. Ας ελπίσουμε να βάλει πολλά.

355. ΜΠΕΤΙΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ. Under (2.20). 0-2 και συντήρηση δυνάμεων για την βασίλισσα εν’ όψει Τσου – Λου.

Ελληνικό Δελτίο

317. ΟΦΗ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. ΑΣΣΟΣ (1.80). Ο ΟΦΗ έχει να κερδίσει από τις 4 Φλεβάρη όταν και κέρδισε τον Εργοτέλη. Θα πάω με το καυτό Γεντί Κουλέ.

383. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ. ΔΙΠΛΟ (3.40). Δεν δικαιολογείται το 3.40. Θεωρώ πολύ καλύτερη ομάδα την Λιβαδειά και θα πάρω το ρίσκο. Διπλό και ξεμπερδεύουν οι σουβλατζήδες με την υπόθεση παραμονή.

403. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ. ΑΣΣΟΣ (1.85). Τελευταία ευκαιρία για τους Αγρινιώτες. Όποτε παίζω παιχνίδι τους το χάνω. Το φοβάμαι αλλά πιστεύω να μιλήσει η έδρα και να με πληρώσουν.

Αυτά. Χαλλαρά και καλό Σου Κου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου