Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

δυάδα μπάσκετ

Φίλοι και φίλες χαίρεται!Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω τον aspromauro για την πρόσκληση και να χαιρετήσω όλη την παρέα του σάιτ!Απο την στήλη αυτή θα δίνονται στοιχηματικές προτάσεις τόσο ποδοσφαιρικές όσο και μπασκετικές!Ως οπαδός της πορτοκαλί σπυριάρας λοιπόν σήμερα έχω μία δυάδα και μπαίνω απευθείας στο ψητό:

778.ΣΑΛΟΝ ΣΑΟΝΕ – ΡΟΑΝ (+10,5) 2
Σήμερα μπορεί το φαβορί να είναι η Σαλόν όμως τα συνεχόμενα παιχνίδια της σε πρωτάθλημα και κύπελλο  θα έχει σαν αποτέλεσμα την κούραση των παιχτών της και σε συνδυασμό ότι το ρόστερ της ειναι περιορισμένο πιστεύω ότι είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την Ροάν να πάρει ια νίκη που θα την πλησιάσει στα πλέι οφ. διπλό λοιπόν πιστεύοντας ότι το ματς θα ειναι ντέρμπι.

780.(+10,5) ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ- ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1
Το μυαλό και η ψυχή της μπάρτσα βρίσκεται στα παιχνίδια με την ΚΑΖΑΝ τα οποία πιθανόν να την οδηγήσουν στο final 4. Στα εκτός έδρας ματς η μπάρτσα αντιμετωπίζει δυσκολίες και σπάνια κερδίζει με πολλούς πόντους διαφορά.Αν βέβαια σήμερα οι σουτέρ της Βαγιαδολίδ βρεθούν στην μέρα τους πιστεύω ότι μπορεί να ακολουθήσει μέχρι τέλους στο σκόρ. Ασσος λοιπόν ελπίζοντας να κρατήσει δυνάμεις η μπάρτσα για την Ούνικς

Ελπίζω για μια καλή αρχή και θα επανέλθω αύριο με ποδόσφαιρο.

4 σχόλια: