Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΡΕ ΤΟΥ ΑΣΣΟΥ by Viologos


Γεια σας. Μετά από μία γεμάτη ποδοσφαιρικά βδομάδα όπου ερωτευτήκαμε την Τρίτη με την Μπαρτσελόνα, κάναμε έρωτα την Τετάρτη με την Μίλαν και δεν είδαμε ευτυχώς, κανέναν καρνάβαλο την Τσικνοπέμπτη στο Φρίουλι, επιστρέφουμε στα εγχώρια πρωταθλήματα.

Άσσος Καρό. 366. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ. (1.80). Πώς τα κατάφεραν οι Αγρινιώτες να κινδυνεύουν μόνο αυτοί το ξέρουν. Τελευταία ευκαιρία τους λοιπόν αλλιώς σφίγγουν τα πράγματα.

Άσσος Κούπα. 385. ΚΕΡΚΥΡΑ – ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ. (1.70). Σαν τις αναμνηστικές κούπες που παίρνουμε από τα νησιά. Μεσοβδόμαδα η Κέρκυρα κέρδισε στο Καυταντζόγλειο τη Δράμα και έχει την ψυχολογία.

Άσσος Σπαθί. 400. ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ. (1.80). Η κολώνα της αγωνιστικής. Παράδοση, έδρα και υλικό είναι μαζί με τους γηπεδούχους. Από την άλλη υπάρχει κούραση λόγω της Ευρώπης αλλά νομίζω ότι το ματς θα πάει στο 2-0 από ημίχρονο.

Άσσος Μπαστούνι. 407. ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΚΑΛΙΑΡΙ. (1.85). Μπαστούνια τα βρήκε η Ουντινέζε την Πέμπτη με τον ΠΑΟΚ αλλά ήρθε η ώρα για νίκη εντός έδρας μετά από δύο συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα καθώς είχε προηγηθεί η ήττα από την Μίλαν.

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ: 10.2

Καλό Σαββατοκύριακο..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου