Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΗΜΕΙΑ ΓΙΟΚ...ΓΚΟΛ ΝΑΙ!!!



Ίσα κι όμοια όσο αφορά τα στατιστικά μας στην χθεσινή ποδοσφαιρική βραδιά. Θα μπορούσε να βγει το goal-goal της Μπάγερν αλλά το κοράκι δεν είδε καθαρότερο πέναλτι υπέρ της Σίτι στα πρώτα λεπτά.
Δε χαλιόμαστε...συνεχίζουμε στο ίδιο τέμπο και σήμερα!!!





ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΓΚΕΝΚ: Ευκαιρία νίκης για την Λεβερκούζεν αλλά δεν είναι να την εμπιστεύεται κανείς. Κόντρα μάλιστα σε μία ομάδα που νιώθει το γκολ. Πάμε με γκολ εκατέρωθεν...
ΜΑΡΣΕΪΓ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Η Μαρσέϊγ έδειξε και στο ματς του Φαλήρου ότι βγαίνει με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία. Οι Γερμανοί δεν χαμπαριάζουν από έδρες. Κάνουν πολλές ευκαιρίες όπου και να παίζουν. Goal-goal το λοιπόν...
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΟΣΦΠ: Αν δεν έπαιζαν και οι Φαν Πέρσι, Αρσάβιν και Ροζίτσκι θα πηγαίναμε με το under. Τώρα πάμε με το over...

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΓΚΕΝΚ goal-goal (2,04)
ΜΑΡΣΕΪΓ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ goal-goal (1,92)
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΟΣΦΠ over 2,5 goals (1,92)

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 98,57 μονάδες με ποντάρισμα 207 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 47,62% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €2070 και το καθαρό κέρδος €985,7 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €20700 και το καθαρό κέρδος €9857 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου