Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Παιχνίδια διημέρου!!!

Καλή σας μέρα και χρόνια πολλά στους Βαγγέληδες και στις Βαγγελίτσες!!!

Θετική η χθεσινή ποδοσφαιρική βραδιά με 3/4 εκτιμήσεις. Τα σημεία με τα γκολ επιβεβαιώθηκαν πανεύκολα αφού το goal-goal στο ΓαλλίαU21-ΙσπανίαU21 βγήκε στο 33', το οver 2,5goals στο παιχνίδι της Χιλής στο 39' και το over 2,5goals της Βέλεζ στο 69'. Το μόνο που χάσαμε ήταν ο άσσος της Πόντε Πρέτα, η οποία απλά δεν έπαιξε μπάλα και έχασε με 1-2. Στο μπάσκετ είχαμε 1/3 εκτιμήσεις αλλά η πορτοκαλί θεά είναι κάτι που δε θα με απασχολεί πολύ.

Πάμε να ρίξουμε μια ματιά σε κάποια παιχνίδια που διεξάγονται σήμερα και αύριο:

Μίλτον Κέϊνς Ντονς- Γουόλσολ: 25 βαθμούς χωρίζουν τις δύο ομάδες. Αυτό που θα κρατήσουμε εδώ είναι η επιθετική φιλοσοφία και των δύο που ελπίζουμε να επιβεβαιωθεί.

Λουξεμβούργο-Γαλλία: Εδώ δεν έχουμε να πούμε και πολλά. Μέγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ελπίζουμε ο Ριμπερί και η παρέα του να έχουν κέφια και να ανοίξουν ένα μεγάλο χορό γκολ σε ένα παιχνίδι εκτός κουπονιού ΟΠΑΠ.

Ουγγαρία-Ολλανδία: Αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο πρώτες ομάδες του ομίλου. Με 12 γκολ σε 4 παιχνίδια και για τους δύο και με πολύ καλή απόδοση στο over 2,5goals πώς να μη ποντάρουμε;;;

Ισπανία-Τσεχία: Κι εδώ έχουμε μία αναμέτρηση μεταξύ των δύο πρωτοπόρων. Η Ισπανία με παίκτες παγκόσμιας κλάσης αντιμετωπίζει τη μεγάλη ποδοσφαιρική σχολή της Τσεχίας. Σε συνάρτηση με τα 10 μέχρι στιγμης γκολ στον όμιλο από πλευράς Ισπανίας και με τη φτωχή συγκομιδή γκολ των Τσέχων( 3 γκολ σε 3 παιχνίδια), η Ισπανία έχει το πάνω χέρι απόψε. Ο άσσος πολύ χαμηλός γι'αυτό θα ρισκάρουμε λίγο περισσότερο με τον άσσο από το ημίχρονο.

Μάλτα-Ελλάδα: Μόνο νίκη για την εθνική μας ομάδα για να βρε8εί ακόμα πιο κοντά στο Euro. Αν σας ικανοποιεί το διπλό σ'αυτήν την απόδοση κρατήστε το, εγώ θα πάω στο ειδικό στοίχημα να μη δεχτεί γκολ το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Γερμανία-Καζακστάν: Με 9 γκολ σε 2 παιχνίδια στην έδρα τους οι Γερμανοί...γιατί να μη τα κάνουν τουλάχιστον 13;;;

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:

Μίλτον Κέϊνς Ντονς- Γουόλσολ goal-goal (1,88)
Λουξεμβούργο-Γαλλία over 3,5goals (2,42)
Ουγγαρία-Ολλανδία over 2,5goals (2,00)
Ισπανία-Τσεχία 1/1 ημιχ/τελ (1,80)
Μάλτα-Ελλάδα Ελλάδα να μη δεχτεί goal (1,72)
Γερμανία-Καζακστάν over 3,5 goals (1,57)

Οι αποδόσεις αυτές προσφέρονται στο ανταλλακτήριο της betfair.

Καλό τριήμερο και καλά να περάσετε ότι κι αν κάνετε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου