Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

2 τριαδες αναλυτικα BY ASPROMAYROS

Καλησπέρα στους φίλους σήμερα επικρατεί ενας αναβρασμός σχετικα με την τοτεναμ και το ψηλό ποσοστό του οπαπ.ΟΙ πετηνοι πανε στους Ρωσους χωρις τον ΡΕΝΤΝΑΠ,στο νησί οι ρωσοι σταθηκαν καλα χάνοντας με 1-0.Τιποτα μεχρι στιγμής δεν δείχνει οτι η Τοτεναμ θα βάλει τον πάγκο ολο μεσα,προσωπική μου άποψη,ειναι οτι ειναι η δευτερη πιο φορμαρισμένη ομαδα στο νησι και παρόλο το οτι δεν τα παει καλα εκτος,θα καταφέρει να κλείσει το θεμα πρόκριση στην ρωσια.Εχτες το βράδυ ο οπαπ το εδινε 4,30 και σημερα 3,90.Αν και δεν θελω να  ακούσω της κασανδρες και πιστευω στο καρφί,ίσως το καλύτερο αποτέλεσμα για τους Ρωσους να ειναι το Χ μεχρι εκει ομως!ΕΤΣΙ για να μη παρω κανενα στο λαιμο μου Χ 2.  Επόμενο ματσ 151)ΜΑΚΑΜΠΙ-ΣΤΟΟΥΚ  2  ΜΕ 2,15 Αν και δισκολα παιρνει εκτος αποτελέσματα,εδω πιστευω θα το παρει. 165)ΣΕΛΤΙΚ-ΡΕΝ  1 ΜΕ 2,30 Για την εδρα και μονο.         144) χ2  151)2  165) 1      ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΤΡΙΑΔΑ 162)ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ-ΚΛΑΜΠ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ  1 ΜΕ 2,10 (αν και το χ τους κανει)  160)ΑΤΙΤΛΕΤΙΚΟ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ (ψηλο το διπλο 5 και η ουντινε ειναι σε φορμα αν και θα ξεκουραστουν πολοι παιχτεςΟ Γκουιντολίν θα ξεκουράσει πάλι πολλούς βασικούς παίκτες τους, έτσι οι Αντονιο Ντι Ναταλέ, Μαουρσιο Ισλα, Γκιαμπιερο Πινζι και Τορζε δεν ταξίδεψαν στην Ισπανία και είναι εκτός αποστολής, ενώ αναμένεται και άλλοι παίκτες να κάτσουν στον πάγκο.
Πιθανές ενδεκάδες

Ατλέτικο Μαδρίτης (4-4-2): Κουρτοις - Σιλβιο, Ντομινγκεζ, Γκοντιν, Λουϊς Φελιπε - Ντιέγκο, Γκάμπι, Ασουνσαο, Τουραν - Φαλκαο, Αντριάν.

Ουντινέζε (3-5-1-1): Χαντανοβιτς - Εκστραντ, Ντανίλο, Νεουτον - Μπάστα, Μπαντού, Ντουμαϊ, Αντμπι, Αρμερο - Φαβρινλι - Φλόρο Φλόρες. ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ ΒΛΕΠΩ ΑΡΑ Χ2  ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ 155)ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ-ΠΑΟΚ Χ2 (γιατι εχει απο περσι που φοναζουμε για τα στημενα και τα αμυντικα προβληματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου