Σάββατο 21 Μαΐου 2011

ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΑ, ΤΑ ΠΛΕΥΟΦ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΜΠΛΟ


Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όσους και όσες γιορτάζουν. Για το ΣΚ επέλεξα τρία σημεία:

248. ΜΑΛΑΓΑ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ. Διπλό (2.00). Αδιάφορες και οι δύο, αλλά την Μπάρτσα σε τέτοια απόδοση την βρίσκεις 3 φορές το χρόνο. Οπότε με κλειστά μάτια.

322. ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ. Διπλό (2.15). Αν θέλουν οι φιλοξενούμενοι να ελπίζουν σε έξοδο στην Ευρώπη, πρέπει να κερδίσουν και να περιμένουν στραβοπάτημα της Τότεναμ.

330. ΤΟΤΕΝΑΜ - ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ. Άσσος (1.50). Οι πετεινοί οφείλουν να εξαργυρώσουν το διπλό στο Άνφιλντ και να βγούνε στην Ευρώπη.

Στα δικά μας. Συνεχίζονται τα πλέυοφ με τον Βόλο να υποδέχεται την ΑΕΚ και τον ΠΑΟ τον ΠΑΟΚ. Άσσους τα βλέπω και τα δύο με λίγο Χ. Θεωρώ απίθανο να κάνει διπλό η ΑΕΚ στον Βόλο λόγω Μπέου που δεν θέλει με τίποτα την ΑΕΚ πρώτη για ευνόητους λόγους.

Στο δε ΟΑΚΑ ο κομπλεξικός σε αυτό το γήπεδο ΠΑΟΚ θέλει το Χ. Ο ΠΑΟ με νίκη είναι στο κόλπο για το Τσου Λου. Με Κάκο διαιτητή θα πόνταρα σε κόκκινη στον Γκαρσία, αλλά δεν παίζει. Αν είναι πάντως στο γήπεδο μπορεί και να την φάει ακόμη και στην εξέδρα. Προς τον άσσο το ματς, εύχομαι να διαψευστώ.

Κλείνω με δύο λόγια για τον Πάμπλο Γκαρσία. Έναν παίκτη με πλούσιο βιογραφικό που μετά την κόκκινη πριν δυο χρόνια στην φάση με τον Σιμάο έκανε 80 ματς χωρίς να αποβληθεί. Ναι είναι ευέξαπτος, ναι ξεπερνά τα όρια ΑΛΛΑ το να στοχοποιείται και να χαρακτηρίζεται αληταράς ένας παίκτης που δεν έχει δώσει δικαίωμα για τόσα παιχνίδια είναι κωμικό. Ο Γκαρσία είναι αυτός που είναι και δεν θα αλλάξει στα 34. Κάνει λάθη και τιμωρείται αλλά έχει προσφέρει τα μέγιστα κυρίως τα 2 τελευταία χρόνια στον ΠΑΟΚ. Το να μιλούν για υπόδειγμα προς τους νέους οι δημοσιογράφοι των Αθηνών είναι αστείο. Με τον Γιαννακόπουλο πρόεδρο στον ΠΣΑΠ που προωθούσε την βία με τα συνεχή βουτήγματα του. Με τον Ζε Ελίας και τον Καρεμπέ να δέρνουν όλο τον κόσμο. Με γνωστά τσεκούρια όπως Ανατολάκη, Βάιο Καραγιάννη και Καλιτζάκη τουλάχιστον μην μιλάτε. Ο Πάμπλο μπορεί να μην είναι τύπος και υπογραμμός αλλά είναι αυθεντικός. Προφανώς, οι κύριοι των Αθηνών δεν θεωρούν υποδείγματα Μαραντόνα, Ζιντάν και Καντονά. Επίσης θεωρώ απίστευτο δημοσιογράφος να αναρωτιέται δημοσίως πως τον ανέχεται η γυναίκα του. Έλεος..Έχετε κάμερες και στο σπίτι του;

Αυτά τα ολίγα. Καλό Σαββατοκύριακο και καλό Τηλε-μπανιστήρι.

1 σχόλιο:

  1. tha thelan k aloi na exoun tetion paixth alla dustixos giautous ton exoume emeis!!zhtw to tzounto h pugmaxeia zhtw o pamlo garsia

    ΑπάντησηΔιαγραφή