Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΦΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΧΛΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΟΥΡΙΝΙΟ


Καλησπέρα. Ότι η Μπάρτσα είναι η καλύτερη ομάδα το ξέραμε, εσύ ρε Φέργκιουσον δεν το ξερες; Το χασε το ματς ο Τσίχλας, με Κάρικ και Γκιγκς αμυντικά χαφ σε κατάπιαν οι άλλοι. Βάλε Άντερσον ή Φλέτσερ αντί του Γκιγκς ή κράτα Γκιγκς και βάλε 3ο αμυντικό χαφ στη θέση του Τσιτσαρίτο και Ρούνει κορυφή. Τι με ξεκινάς με δύο στον άξονα και να παίρνουν βοήθεια από Παρκ και Βαλέντσια οπότε γίνεσαι και ανύπαρκτος μπροστά. Πού πας ξεβράκωτος στα αγγούρια;
Και δεν βάζεις τον Νάνι γιατί δεν μαρκάρει; Φυσέκι ο Νάνι, τι να λέμε; Αυτά είναι εγκλήματα. 4 τετραγωνικά μπροστά από την περιοχή της Μάντσεστερ έκοβαν βόλτες Μπουσκέτς, Ινιέστα, Τσάβι, έβγαινε και ο Μέσσι έξω. 4 δηλαδή εναντίον 2, αν θεωρήσουμε τον Γκιγκς αμυντικό χαφ. Γιο γιο τους κάνανε και δώσε σουτ από τον άξονα.
Και είσαι 1-1 στο ημίχρονο και βλέπεις ότι είσαι αργός στο κέντρο και δεν το αλλάζεις και τρως το 3ο και βάζεις αλλαγή τον Σκόουλς αντί του Κάρικ, περνάς αμυντικό χαφ τον Παρκ και τραβάς αριστερά τον Γκιγκς. Πέταξες λευκή πετσέτα.Τον κατάπιε ο Άλβες. Ποιος Γκιγκς για τελικό; Κράτα τον στον πάγκο βάλτον στο 75 να βγάλει μια πάσα φρέσκος. Μετά την Ρώμη λέει έβαλε μυαλό, τρίχες. Δεύτερη φορά την πατάς με τον ίδιο τρόπο.
Δικαιώνεται ο Μουρίνιο. Αυτή την ομάδα και μόνο αυτή δεν μπορείς να την παίξεις αλλιώς. Τον βλέπεις τον Πορτογάλο, 6άρες και 8άρες πετάει. Αλλά με την Μπάρτσα δεν μπορεί να ανοιχτεί. Μία φορά δοκίμασε παλάμη έφαγε. Στα άλλα 4 ματς που ήταν σφιχτός το πάλεψε. Πήρε το κύπελλο, Χ στο πρωτάθλημα, αποκλείστηκε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εσύ νόμιζες παίζεις με την Τσέλσι ή την Σάλκε.
Και κάτι τελευταίο. Αυτή είναι η χειρότερη Μάντσεστερ που παίρνει πρωτάθλημα από τότε που την παρακολουθώ. Όχι γιατί δεν έχει καλούς παίκτες αλλά δεν έχει προσωπικότητες. Ένας Ρούνει, Γκιγκς, Σκόουλς και Φαν Ντε Σαρ στα τελευταία τους. Θυμηθείτε παλιότερα Ρόι Κιν , Μπέκαμ, Νέβιλ Σκόουλς, Γκιγκς στη νιότη τους ακόμη και ο Σέρινγχαμ. Ενώ οι καταλάνοι έχουν τον Μέσσι, τον Τσάβι, τον Ινέστα, τον Βίγια ακόμη και τον Άλβες. Παίκτες που θα πάρουν την μπάλα όταν αυτή καίει.

2 σχόλια: